Vacature: Luchtkanalen monteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoMbo

Over de functie

Ben jij een ervaren monteur in de luchtkanalen of heb jij twee rechter handen en lijkt het je een uitdaging om mee te werken aan diverse projecten? Dan ben ik op zoek naar jou!

Als (aankomend) monteur kom je te werken in een enthousiast team en ga je naar verschillende projecten om luchttechnische installaties en appendages te monteren en licht installatiewerk te verrichten in de diverse markt segmenten. Jouw technisch inzicht en enthousiasme voor het vak staan voor ons voorop en we bieden je de mogelijkheid om opgeleid te worden EN door te kunnen groeien tot zelfstandig monteur.

Functie-eisen

  • VCA of bereid te halen
  • technisch inzicht 
  • tekening kunnen lezen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in de omgeving Beilen een familiebedrijf en bestaat sinds 1935. Inmiddels zijn ze al meer dan 60 jaar actief in de lucht- en klimaattechniek. Met een eigen productielocatie en een enthousiast team van ca. 200 medewerkers, werken ze dagelijks aan een gezond en prettig binnenklimaat in gebouwen in Nederland en daarbuiten. Ze totaal leverancier van luchttechnische installaties.

Wat wij bieden

Wij beiden een marktconform salaris volgens de CAO Metaal en Techniek. Het bruto salaris zal afhankelijk van je ervaring liggen tussen de 13 en 17 euro bruto per uur.  BIj goed functioneren bestaat er de mogelijkheid om een vast contract in de wacht te slepen.  Ben jij enthousiast geworden over de vacature Monteur luchtkanalen reageer dan voor 2 april 2023. Wil je meer weten over de vacature Monteur luchtkanalen? Neem telefonisch contact op met Fabian Brinkema op telefoonnummer 06-27011435 of mail naar fbrinkema@abiant.nl

Deel deze vacature via