Vacature: Allround grondwerker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oostermeer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als grondwerker en vind jij het heerlijk om iedere dag lekker in de buitenlucht te werken? Dan ben jij de grondwerker die wij zoeken!

Voor onze opdrachtgever in Friesland zijn wij op zoek naar een grondwerker met enige ervaring. Als allround grondwerker kom je op veel verschillende locaties en ben je de rechterhand van de kraanmachinist. Je zult verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden op de bouwplaats. Je taken kunnen onder meer het graven van sleuven, het plaatsen van riolering, het aanleggen van bestrating en het egaliseren van grond omvatten. Je zorgt ervoor dat het graven en dichten van sleuven moeiteloos verloopt. Je zult ook verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van gereedschap en machines, en het naleven van gezondheids- en veiligheidsvoorschriften op de bouwplaats. Als grondwerker werk je veel in teamverband, daarom is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken met collega’s. 

Functie-eisen

  • ervaring in grondwerk;
  • in staat om fysiek zwaar werk te verrichten;
  • in het bezit van rijbewijs B;
  • goed kunnen samenwerken


Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een veelzijdig, dynamisch aannemingsbedrijf in de grond-, weg - en waterbouw. Het bedrijf pakt grote projecten aan maar ook voor tuinaanleg bij particulieren ben je hier aan het juiste adres. Bij onze opdrachtgever is een mooi machinepark aanwezig dat voorzien is van de nieuwste technieken.

Wat wij bieden

Wij bieden je een veelzijdige functie bij een dynamisch bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, voor 40 uren per week. Het bruto uurloon voor de functie grondwerker ligt tussen de € 13,- en € 14,29  dit is afhankelijk van je leeftijd en ervaring (conform cao groen, grond en infrastructuur voorheen LEO)

Ben jij de grondwerker die wij zoeken? Solliciteer dan snel! Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40 of stuur een mailtje naar infosurhuisterveen@abiant.nl

Deel deze vacature via