Vacature: Pannenlegger (leerling)

  • Salaris Tussen € 8,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij geen angsthaast? En ben jij bereid om op hoogte te werken?  Dan is de vacature als (leerling) pannenlegger echt iets voor jou! Ben jij benieuwd wat onze opdrachtgever in Surhuisterveen jou te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever in Surhuisterveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige pannenlegger om het team te versterken. Als leerling pannenlegger krijg je de kans om het vak te leren van ervaren vakmensen en jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig pannenlegger. Als leerling pannenlegger ben jij een hele belangrijke schakel op het dak, samen met jouw collega’s laat je alle daken weer blinken! Met jouw team ben je vooral actief in de nieuwbouw. Jouw taken lopen best uiteen, want naast het panleggen ga je ook isolatie materiaal en windveren aanbrengen. Ook ben je af en toe bezig met timmerwerkzaamheden. Heb je al ervaring met pannenleggen? Ook dan bespreken we graag de mogelijkheden met jou.

Functie-eisen

  • Je hebt een proactieve werkhouding en bent leergierig;
  • Je hebt affiniteit met bouw en techniek;
  • Je bent bereid om fysiek werk te verrichten en op hoogte te werken;j
  • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat of bereid deze te behalen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in de omgeving van Surhuisterveen heeft een echte aanpakker nodig. Het bedrijf waar je aan de slag gaat is een bedrijf wat werkt met ervaren en goed opgeleide mensen. Het bedrijf werkt continu aan de innovatie van technieken en is daarnaast voortdurend bezig om de kwaliteit van de werkzaamheden en de snelheid van werken te optimaliseren.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie. Jouw bruto uurloon ligt conform het cao Hellende Daken tussen de €8,03 en €13,42. Het exacte loon is afhankelijk van je leeftijd er ervaring. 

Lijkt een carrière als leerling pannenlegger jou wel wat? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet. Heb je vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 220 440 of stuur een mailtje naar infosurhuisterveen@abiant.nl.

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!

Deel deze vacature via