Vacature: Junior monteur industriële deuren

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij behulpzaam en handig met gereedschappen en klinkt dit als een open deur voor jou? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken. Jij bent als nieuwe monteur industriële deuren de ondersteuning van de ervaren monteurs in de buitendienst. Je helpt ze met het monteren, repareren en onderhouden van garage- en bedrijfsdeuren. Ben jij iemand die graag op pad is en een functie zoekt met veel afwisseling? 

Zo ziet jouw werkdag eruit. Eerst rij je in de ochtend naar de zaak in Groningen om je spullen op te halen. Daarna ga je in teamverband naar de klanten toe voor het monteren van garage- en bedrijfsdeuren. Tijdens de klus ben jij het aanspreekpunt voor de klant en na afloop zorg jij ervoor dat de locatie netjes wordt achtergelaten en de klant blij en tevreden is met jullie teamwerk. Eenmaal terug op de zaak ruim jij de spullen netjes weer op. 

Jouw nieuwe werkgever verzorgt alle gereedschappen en benodigdheden die je nodig hebt om de werkdag goed te beginnen. Zorg jij er straks voor dat de garagedeur of bedrijfsdeur op een nette en veilige manier gemonteerd zal worden? De deuren worden gemonteerd bij zowel particulier als zakelijke klanten in de regio Noord Nederland. Je zal intern worden opgeleid zodat je uiteindelijk ook zelfstandig op pad kan gaan. De werknemers zijn professioneel en heel collegiaal. Er staat altijd wel iemand voor je klaar om je te helpen waar nodig.

Functie-eisen

  • Een diploma op MBO 3/4 niveau in een technische richting 
  • In bezit van rijbewijs B
  • Woonachtig in de omgeving van de stad Groningen

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft een enthousiast team van 32 werknemers werkzaam in Groningen, Friesland en Drenthe. In het team van 19 monteurs ga jij dagelijks mee op pad om de mooiste projecten op te leveren. Al deze monteurs zijn intern opgeleid en in verband met aanhoudende groei zijn zij daarom op zoek naar nieuwe monteurs. Je gaat werken bij een lokaal, no-nonsense bedrijf waar geen dag hetzelfde is.

Wat wij bieden

Van jouw nieuwe werkgever krijg jij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je gaat veel leren en krijgt veel vrijheid en verantwoordelijk om de functie zelf vorm te geven met een prima bruto uurloon tussen de € 11,16 en € 15,-  afhankelijk van jouw werkervaring en o.b.v. van het CAO klein metaal. 

Ben jij onze nieuwe junior  monteur industriële deuren? Reageer dan op deze vacature voor 7 april 2023. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840. Tot snel! 

Deel deze vacature via