Vacature: Werkvoorbereider voertuigtechniek

 • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Joure
 • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij jou technische kennis toepassen in een magazijn? Dan is deze vacature perfect voor jou! Voor onze opdrachtgever in Joure zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker voertuigtechniek die fulltime aan de slag wil. Onze opdrachtgever is een truckdealer en tevens specialist in bedrijfswagens. Interesse? Reageer snel!

Een uitdagende functie voor jou in een professionele organisatie waarbij je verantwoordelijk bent voor het efficiënt en effectief beheren van het magazijn en zowel klanten als medewerkers op vakkundige wijze van onderdelen voorziet. Als werkvoorbereider in het magazijn zijn je werkzaamheden lekker divers. Je kunt hierbij denken aan het picken van orders, het klaarmaken van de orders, de controle van de producten bij in- en uitgang, het verzenden van goederen, laden en lossen. Daarnaast draag je zorg voor een net magazijn en een perfecte administratieve afhandeling. 

Ervaring in een soortgelijke omgeving is mooi meegenomen, maar ook als starter ben je van harte welkom bij onze opdrachtgever. Er zijn genoeg collega's die je willen helpen! Als de wil en het technisch inzicht er is ben jij zeker een potentiële collega. De werktijden zijn van 07:30 tot 16:00 uur maar enige flexibiliteit hierin wordt erg op prijs gesteld.

Functie-eisen

 • Je bent in bezit van een afgeronde Mbo-opleiding techniek of logistiek.
 • Aantoonbare werkervaring: enige ervaring in een magazijn is gewenst, de bereidheid om dit te leren is echter belangrijker.
 • Je hebt een flexibele werkhouding, kunt goed schakelen tussen diverse werkzaamheden.
 • Je vindt het leuk om samen te werken.
 • Je bent communicatief sterk.
 • Je beschikt over enige technische kennis en bent administratief goed onderleg.
 • Je bent fulltime beschikbaar.

Over het bedrijf

Al deze werkzaamheden voer je uit bij onze opdrachtgever, dealer van MAN trucks. Ook houdt dit bedrijf zich bezig met onderhoud, reparatie en aanpassen van trucks en bedrijfswagens. Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf het gaat over van generatie op generatie wat bekend staat als een betrouwbare en veelzijdige partner in onder andere de transportsector. Kwaliteit staat voorop en jouw ontwikkeling zal centraal staan binnen het bedrijf. Ze zijn daarom echt op zoek naar een loyale werknemer die een super toffe werkplek zoekt voor onbepaalde tijd. Ze vinden het belangrijk om te investeren in hun medewerkers als als gevolg zien we dat de medewerkers er vaak lang werken en er ook met veel plezier zitten.

Wat wij bieden

Als werkvoorbereider kun je fulltime aan de slag voor langere tijd. Afhankelijk van jouw persoonlijke ontwikkeling van vaardigheden en kennisniveau wordt bepaald, of en op, welk moment er doorstroommogelijkheden zijn. Het startsalaris ligt tussen € 12,- en € 14,- bruto per uur. Al met al een zeer interessante job voor mensen die uitdaging zien in het werken in een jong, innovatief en groeiend bedrijf. Begin jij liever vandaag dan morgen? Dat is een goed teken!

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via