Vacature: Timmerman 2

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij een echte vakman met een passie voor de agrarische sector? Zit timmeren in je bloed en heb je een scherp oog voor detail? Dan zijn we op zoek naar jou als timmerman twee! 

In deze rol is het jouw taak om samen met de hoofdtimmerman diverse bouwprojecten vorm te geven en af te ronden. Je werkt je nauwkeurig, veilig en bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Bij deze opdrachtgever werk je in een dynamische omgeving waarin elke dag anders is. Op verschillende projecten krijg je de kans om jezelf te bewijzen en je kennis en vaardigheden uit te breiden. 

Functie-eisen

  • Je hebt geen hoogtevrees.
  • Je draait je hand niet om voor allround werk op de bouw.
  • Je hebt al enige ervaring in de bouw,
  • Ervaring in de agrarische bouw is een pre.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in agrarische bouw, maar ook het bouwen en renoveren van woningen. Je begint je werkdag op de vestiging van de opdrachtgever. Vaak is er daarna even kort overleg over wat er op de bouwlocatie speelt, dit in combinatie met een kop koffie. Vervolgens spring je met je collega’s in de bus en gaan jullie op naar de bouwlocatie waar je 7.00 uur verwacht wordt. Je werkt veel samen met collega’s en juist dat is ook wat je zo mooi vindt aan je werk. Aan het einde van de dag zo rond een uur of 4 rijden jullie weer terug naar huis en zijn jullie trots op wat jullie hebben gerealiseerd die dag!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende fulltime baan voor 40 uur per week. Bij de opdrachtgever krijg je alle ruimte voor groei en ontwikkeling. Wij bieden jou een goed salaris conform cao. Het salaris is uiteraard afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt en varieert van €12,21 en €16,24 bruto per uur. 

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40 of mail naar infosurhuisterveen@abiant.nl.

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!


Deel deze vacature via