Vacature: Bouwkundig reiniger

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Als bouwkundig reiniger is je werkplek vrijwel iedere dag anders. De ene keer sta je in Leeuwarden een appartementencomplex te reinigen en het volgende moment mag je naar Groningen om een jaren dertig pand te reinigen omdat het schilderwerk nodig toe is aan een nieuwe lik verf. Een ding weet je in elk geval zeker, het gaat om een fulltime baan met kans op overname door de opdrachtgever na een periode van acht maanden werken via ons. Dus ben je op zoek naar zekerheid, aarzel dan niet langer en ga aan de slag als bouwkundig reiniger!

Samen met je team van twee tot vier personen ben je verantwoordelijk voor het reinigen van gebouwen door middel van hoge druk of het Tucker Pool Systeem. Denk hierbij aan het schoonmaken van beglazing, houtwerk en/of kunststof. Omdat het om het reinigen van gebouwen gaat is het belangrijk dat je geen last hebt van hoogtevrees en dat je het geen probleem vindt om op verschillende plekken te werken, al zal dit voornamelijk in Noord-Nederland zijn.

Functie-eisen

  • Geldig VCA-certificaat of bereid deze op onze kosten te behalen
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Dagelijks zijn 160 vakspecialisten op het gebied van reiniging, renovatie en onderhoud aan het werk bij dit reinigingsbedrijf dat gevestigd is in Joure. Wegens groei zijn ze op zoek naar langdurige versterking van het team en jij kan daar straks onderdeel van zijn! Voor zowel vaste als flexibele krachten wordt een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen gehanteerd. Daarnaast is er een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. Dit bedrijf heeft dus duidelijk oog voor haar medewerkers.

Wat wij bieden

De eerste acht maanden ben je via ons aan het werk bij het bedrijf. Tijdens deze periode volg je een intern opleidingstraject waardoor je voor onze opdrachtgever op meerdere vakgebieden inzetbaar bent. Ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling is begeleiding mogelijk. Daarnaast bieden wij:

  • salaris op basis van de cao schoonmaak tussen € 12,75 en € 16,64 bruto per uur
  • een fulltime baan met kans op overname na 8 maanden
  • persoonlijke beschermingsmiddelen en persoonlijk kledingpakket

Wil jij graag aan de slag als bouwkundig reiniger? Kom dan het team van onze opdrachtgever versterken! Solliciteren kan tot 25 mei. Voor vragen of meer informatie over de vacature bouwkundig reiniger kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Joure via telefoonnummer 0513 22 70 00. Wij staan je graag te woord.

Deel deze vacature via