Vacature: Industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als industrieel reiniger weet jij als geen ander hoe belangrijk het is voor bedrijven om te beschikken over een schone werkomgeving. Jouw werk neem je dan ook uitermate serieus. Je werkt snel, maar zorgt er wel voor dat de productiehal, fabriek of andere werklocatie waar je op dat moment aan het reinigen bent hygiënisch schoon is. De opdrachtgever waarvoor je aan het werk gaat hanteert een actief opleidingsbeleid waardoor je de ruimte krijgt om nog verder te groeien in je baan. En bevalt de samenwerking goed? Dan krijg je na acht maanden een vast contract!

Als industrieel reiniger word je op verschillende reinigingsprojecten ingezet. Je takenpakket is hierdoor enorm afwisselend. Zo ben je de ene dag verantwoordelijk voor het reinigen van een voedselverwerkende fabriek en ben je de volgende dag aan het glazen wassen of een technische installatie aan het desinfecteren. De werkzaamheden voer je vaak samen in een team van twee tot vier personen uit en jullie werkgebied is de provincie Friesland. Omdat je ook regelmatig op hoogte werkt is het belangrijk om geen hoogtevrees te hebben.

Functie-eisen

Als industrieel reiniger is het belangrijk dat je klantgericht en communicatief vaardig bent. Daarnaast ben jij in het bezit van: 

  • rijbewijs B
  • eigen vervoer
  • VCA-certificaat of bereid deze op onze kosten te behalen

Over het bedrijf

Dagelijks zijn 160 vakspecialisten op het gebied van reiniging, renovatie en onderhoud aan het werk bij dit reinigingsbedrijf dat gevestigd is in Joure. Wegens groei zijn ze op zoek naar langdurige versterking van het team en jij kan daar straks onderdeel van zijn! Voor zowel vaste als flexibele krachten wordt een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen gehanteerd. Daarnaast is er een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. Dit bedrijf heeft dus duidelijk oog voor haar medewerkers.

Wat wij bieden

De eerste acht maanden ben je via ons aan het werk bij het bedrijf. Tijdens deze periode volg je een intern opleidingstraject waardoor je voor onze opdrachtgever op meerdere vakgebieden inzetbaar bent. Ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling is begeleiding mogelijk. Daarnaast bieden we jou: 

  • een salaris op basis van de cao schoonmaak tussen € 12,75 en € 16,64 bruto per uur; dit is afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • een fulltime baan met kans op overname na acht maanden
  • persoonlijke beschermingsmiddelen en kledingpakket

Wil jij het team van industrieel reinigers komen versterken? Solliciteer dan voor 25 mei. Voor vragen of meer informatie over de vacature industrieel reiniger kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Joure via telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via