Vacature: Dakdekker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

We zijn op zoek naar een ervaren dakdekker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met afwisselende werkzaamheden! Wil jij bij een bedrijf werken waar ze op een informele manier met elkaar omgaan? Reageer dan snel!

Elke ochtend start je met een heerlijke kop koffie op locatie en bespreek je met je collega's de werkzaamheden die verricht moeten worden. Vervolgens pak je de auto in met materiaal en gereedschap en ga je met je collega's naar de eerste klus. Dagelijks heb je met uitdagende en afwisselende werkzaamheden te maken maar ook met een grote verantwoordelijkheid. De werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden vinden plaats bij particulieren en bedrijven in de provincie Groningen. Met collega's ga je vakkundig oude dakpannen en materialen verwijderen om vervolgens isolatiemateriaal, dakgoten en dakpannen te vernieuwen. Daarbij verricht je zo nu en dan ook diverse timmerwerkzaamheden.

Functie-eisen

  • Ervaring als dakdekker
  • In het bezit van een geldig VCA certificaat
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken plaatst nieuwe en renoveert bestaande dakpannen, dakgoten en windveren. Je komt te werken in een team met hardwerkende collega's, die op een gezellige en informele manier met elkaar omgaan. Als enthousiaste collega met timmer of bouw ervaring pas jij hier perfect tussen!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan aan met veel afwisseling en uitdaging. Een baan bij wederzijds goed bevallen voor langere tijd tot onbepaalde tijd is. Je uurloon ligt tussen de € 12,- en € 17,- en is afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Wil jij binnenkort nog starten als dakdekker? Solliciteer dan voor 28 mei. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via