Vacature: Timmerman houtskeletbouw

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij timmerervaring en ben jij praktisch ingesteld? Weet jij van aanpakken en draai jij je hand niet om voor het lezen van bouwtekeningen? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! In Assen zijn wij op zoek naar een fulltime timmerman houtskeletbouw.

Als timmerman houtskeletbouw kom je te werken in de moderne bedrijfshallen van onze opdrachtgever in Assen. Samen met jouw collega's maak jij complete prefab daken, wanden, dakkapellen en gevelelementen. De productiewerkzaamheden en kwaliteitscontroles voer je uit in een team van 3 collega's. Jouw werkzaamheden bestaan uit het op maat zagen van isolatiemateriaal en plaatwerk. Vervolgens monteer je het plaatwerk en breng je het isolatiemateriaal aan. Voor de zaagwerkzaamheden maak je gebruik van een CNC houtbewerkingsmachine. Jij bent dan ook verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van deze machine. Als fulltime houtskeletbouwer ben jij een onmisbare schakel in het productieproces! 

Wat verder goed is om te weten:

  • Je gaat aan de slag in de dagdienst, de werktijden zijn van 07:00 tot 15:45 uur
  • Een baan voor langere tijd, met mogelijk tot overname na 1 jaar.
  • Je werkt in een (wisselend) team van 2 of 3 mensen aan een onderdeel

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring als timmerman
  • Je hebt een VCA certificaat of bent bereid deze te halen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever vervaardigt en monteert prefab houtbouwproducten, zoals dakkapellen, wanden en daken. Je gaat werken in een nette, opgeruimde fabriekshal met de nieuwste machines en gereedschappen. Binnen het team heerst een informele en no-nonsense cultuur, het is een leuk team met ongeveer 70 nuchtere collega's. Jouw nieuwe collega's gaan voor kwaliteit en gezamenlijk willen ze een goed eindproduct afleveren. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een vaste werkplek waar je fulltime aan de slag kan in een leuk team. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 11,- en € 16,- per uur conform cao timmerindustrie. De hoogte van het uurloon is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Wil jij graag aan de slag als timmerman houtskeletbouw? Wacht dan niet te lang en reageer op deze vacature  Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'timmerman houtskeletbouw'? Neem dan gelijk contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 - 72 80 00 en vraag naar Lisa of Daniëlle.

Deel deze vacature via