Vacature: Reiniger luchtkanalen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Beschik jij over een aanpakkersmentaliteit, ben je representatief en kom jij graag bij verschillende bedrijven over de vloer? Wordt dan reiniger luchtkanalen bij onze opdrachtgever in Beilen. 

Samen met een ervaren monteur onderhoud je diverse klimaatsystemen bij voornamelijk overheidsinstellingen en fabrieken. De monteur voert de onderhoudswerkzaamheden uit en jij ondersteunt de monteur door de luchtkanalen te reinigen zodat deze weer optimaal kunnen functioneren. Als reiniger luchtkanalen reinig je de luchtkanalen met een borstel of hogedrukreiniger. De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd in de Noordelijke provincies. Het is geen vereiste om over ervaring als reiniger te beschikken. Wel zijn wij op zoek naar een kandidaat met een flinke aanpakkersmentaliteit die nauwkeurig te werk gaat. Ook kom je de gemaakte afspraken na, ben je representatief en breng je vrolijkheid mee naar het werk.

Functie-eisen

  • VCA certificaat
  • Rijbewijs B
  • Eigen vervoer
  • Representatief en betrouwbaar

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf dat overheden en overige bedrijven ondersteund bij het creëren van een veilige- en gezonde werkomgeving op het gebied van water en lucht. Een veilige en gezonde werkomgeving zorgt voor plezier en voor een hogere arbeidsproductiviteit van medewerkers. Bij veilig water draait het niet alleen om leidingwater, maar ook om het proceswater voor koel- en luchtbehandelingsinstallaties. Gezonde lucht is altijd het gevolg van een optimaal functionerende klimaatinstallatie. Door onderhoud en bescherming, besparen bedrijven en overheden bovendien op hun energieverbruik.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan bij een bedrijf dat constant in ontwikkeling is. Ben je technisch onderlegd en leergierig ingesteld dan bestaat de mogelijkheid om door te groeien tot hulpmonteur. Bij goed functioneren behoort een vast contract bij de opdrachtgever op termijn tot de mogelijkheden. Het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 11,- en € 14,-.

Is de vacature voor reiniger luchtkanalen jou op het lijf geschreven en beschik jij over de aanpakkersmentaliteit waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan gelijk op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen via 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via