Vacature: Medewerker puinbreker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Werk jij graag in de buitenlucht? Ben je graag fysiek bezig en ben jij technisch onderlegd? Voor onze opdrachtgever nabij Assen hebben wij een leuke vacature voor medewerker puinbreker.

Als medewerker puinbreker zorg jij ervoor dat grote stukken beton en puin van elkaar worden gescheiden. Door water toe te voegen in de machine wordt de aangevoerde grond gescheiden in zand, biomassa en puin. De grote stukken puin gaan rechtstreeks de puinbreker in om vervolgens afgevoerd of hergebruikt te worden. Jij zorgt ervoor dat de machine met behulp van een shovel wordt gevuld en lost eventuele storingen op aan de machine. Vervolgens zorg je ervoor dat het eindproduct op de juiste wijze wordt opgeslagen. Wij zijn op zoek naar een medewerker die geen probleem heeft om in de buitenlucht aan het werk te zijn. Tevens heb jij ervaring met de shovel en ben je technisch onderlegd. 

Functie-eisen

  • in het bezit van vca (of bereid deze te halen)
  • in het bezit van shovelcertificaat
  • technisch inzicht

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een opdrachtgever dat is gespecialiseerd in de wegenbouw. Het is een middelgroot bedrijf met vestigingen in Drenthe en Groningen. Het bedrijf is gespecialiseerd in grondwerkzaamheden, sloopwerk en fundering van recreatiepaden en fietspaden. Deze projecten worden door geheel Nederland uitgevoerd.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een fulltime functie waar je het gehele jaar aan het werk kunt. Op termijn is de kans reëel dat je wordt overgenomen en in dienst komt bij de opdrachtgever. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 11,- en € 14,- per uur. De hoogte van dit uurloon is afhankelijk van jouw werkervaring en leeftijd. 

Heb jij interesse in de vacature en wil je graag aan de slag als medewerker puinbreker? Reageer dan gelijk op deze vacature. Wil je graag meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via