Vacature: Medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hornhuizen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Draag jij graag bij aan de continuïteit van een bedrijf en streef jij naar de beste kwaliteit? Zoek jij daarnaast een baan waarbij ieder seizoen zijn eigen werkzaamheden heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever op het mooie Hogeland zijn wij opzoek naar een medewerker akkerbouw.

Jij weet als geen ander dat op een akkerbouw bedrijf vele verschillende werkzaamheden voorkomen. Op dit bedrijf heb je ook veel afwisseling in je werk. In het voorjaar veel voorkomende landwerkzaamheden zoals aardappels poten naar ook aardappels selecteren, in de zomer gewasverzorging en aardappels rooien. In de herfst en winter ben je met name bezig met machineonderhoud en aardappels sorteren. Kortom: het hele jaar door variatie in je werk! 

Functie-eisen

Je past goed bij het bedrijf wanneer je: 

  • ervaring hebt in de akkerbouw en/of een opleiding hebt gevolgd richting akkerbouw
  • in het bezit bent van rijbewijs T 
  • ervaring hebt met heftruckwerkzaamheden
  • altijd gaat voor de hoogste kwaliteit 
  • goed kunt werken in teamverband maar ook zelfstandig

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een jonge ondernemer met een akkerbouwbedrijf in de regio van Kloosterburen met als hoofdtak de pootaardappelteelt. Daarnaast telen ze uien, suikerbieten en granen. Op het bedrijf werk je samen een jong team waaronder de boer en zijn medewerker.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan als medewerker akkerbouw tussen de 32 en 40 uur per week. Je ontvangt loon tussen de €11,- en €15,- conform de CAO open teelten, afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op en na 8 weken bouw je pensioen op. 

Wij vragen jou om bij interesse voor deze vacature met ons contact op te nemen voor 28 mei. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer weten over deze vacature medewerker akkerbouw? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek. Langskomen mag altijd en je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 0594 51 99 44 of te mailen naar infoleek@abiant.nl. We begeleiden je graag naar jouw nieuwe baan! 

Deel deze vacature via