Vacature: Weekend Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoMboHavoVwo

Over de functie

Heb jij ervaring met melken en ben jij ook in het weekend of om de weekend beschikbaar? Heb jij nog niet veel ervaring maar wil je wel graag aan de slag als melker? Reageer dan snel!

Wij zijn op zoek naar een ervaren melker die beschikbaar is in het weekend. Ben jij om het weekend beschikbaar, dan is dit ook bespreekbaar. De koeien staan namelijk al op jouw hulp te wachten! Wanneer jij nog niet voldoende ervaring hebt in het melken willen wij ook graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Functie-eisen

Onze ideale kandidaat heeft ruime ervaring met het melken. Maar, ben je enthousiast en heb je nog niet veel ervaring met melken? Ook dan komen wij graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een modern melkveebedrijf met ruim 120 melkkoeien die worden gemolken in een zij-aan-zij melkput. Er heerst een goede sfeer in het team, waarbij je volgens een rooster samenwerkt met ongeveer 4 collega's

Wat wij bieden

Je ontvangt een uurloon volgens de cao Productiegerichte dierhouderij. Deze ligt tussen de € 10,86 en € 13,-. Ben je nog geen 21 jaar? Dan krijg je een bruto uurloon die hoort bij je leeftijd. Ook krijg je een reiskostenvergoeding conform deze cao.

Ben jij onze nieuwe melker? Dan komen wij graag uiterlijk 1 juni met je in contact om jouw mogelijkheden te bespreken. Heb je nog vragen over deze vacature 'melker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via