Vacature: Allround medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 9,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoMboHboHavoVwoWo

Over de functie

Ben jij een ' ervaren'  melker en heb jij door de weeks of in het weekend nog wat uren over? Dan komen wij graag met jou in contact!

Voor diverse melkveehouderijen in Zuid-Oost Groningen zijn wij op zoek naar enthousiaste melkers die een aantal uren doordeweeks en/of in het weekend beschikbaar zijn.
Nog niet zoveel ervaring maar heb je wel tijd over en zou je jezelf graag willen door ontwikkelen? Ook dan willen wij graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Functie-eisen

Onze ideale kandidaat heeft ruime ervaring met het melken. Maar, ben je enthousiast en heb je nog niet veel ervaring met melken? Ook dan komen wij graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Over het bedrijf

Voor diverse opdrachtgevers in de regio Zuid-Oost Groningen zijn wij op zoek naar versterkingen!

Wat wij bieden

Je ontvangt een uurloon volgens de cao productiegerichte dierhouderij. Deze ligt tussen de € 10,86 en € 13,-. Ben je nog geen 21 jaar? Dan krijg je een bruto uurloon die hoort bij je leeftijd. Ook krijg je een reiskostenvergoeding conform deze cao.

Ben jij onze nieuwe melker? Dan komen wij graag uiterlijk 1 juni met je in contact om jouw mogelijkheden te bespreken. Heb je nog vragen over deze vacature 'melker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via