Vacature: Medewerker technische dienst

  • Salaris Tussen € 11,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Opeinde
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een echte technicus en heb jij kennis van hydrauliek en elektrotechniek of zin om het te leren? Is het werken op hoogte geen enkel probleem voor jou? Dan is de functie als medewerker technische dienst net iets voor jou! 

Ter versterking van het team is onze opdrachtgever in Smallingerland op zoek naar een echte doorpakker en iemand die zijn of haar beroep met passie uitvoert Ben jij iemand met de passie voor techniek? Wacht dan niet en solliciteer meteen! Het is belangrijk dat je enige affiniteit hebt met de agrarische sector. Daarnaast is het wenselijk dat je over enige kennis beschikt met betrekking tot hydrauliek en elektrotechniek. 

Functie-eisen

  • je bent niet bang om vieze handen te krijgen;
  • je beschikt over technisch inzicht;
  • een afgeronde opleiding in metaal of werktuigbouwkunde;
  • affiniteit met de agrarische sector;
  • geen hooikoorts of hoogtevrees; 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een enthousiast groenvoer bedrijf en is gespecialiseerd in grasdrogerij. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Drachten. Met ruim 29 jaar ervaring is dit bedrijf een begrip in de agrarische sector. Het bedrijf bestaat uit een hecht team welke erg gedreven zijn, maar ook wel houden van een lolletje op z'n tijd. 

Wat wij bieden

Deze functie is zowel fulltime als parttime bespreekbaar met voorkeur voor langere duur. In deze functie begin je 's ochtends om 07:00 uur met werken en kun je om 16:00 uur met een voldaan gevoel naar huis. Het bruto uurloon is afhankelijk van de cao, leeftijd, kennis en ervaring die je meebrengt en varieert tussen de € 11,02 en € 17,50. Word jij enthousiast na het lezen van deze vacature en lijkt het jou leuk om bij dit bedrijf aan de slag te gaan? Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40 of mail naar infosurhuisterveen@abiant.nl. 

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!

Deel deze vacature via