Vacature: Projectmonteur elektrotechniek

  • Salaris Tussen € 13,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Met een diploma werktuigbouwkunde op zak ben jij op zoek naar een leuke baan als projectmonteur elektrotechniek.  Kenmerk van jou zijn ; vakinhoudelijk sterk, je neemt graag de leiding en regelt zaken die nodig zijn. Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op, we vertellen je graag meer.

Wij zijn voor onze opdrachtgever, actief in Noord-Nederland, op zoek naar een projectmonteur. Als werktuigbouwkundig projectmonteur coördineer en begeleid je de montagewerkzaamheden en heb je dagelijkse leiding over een aantal collega’s of onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor een goede organisatie en planning. Omdat je zelf meewerkt in de uitvoering heb jij de touwtjes stevig in handen en heb je nauw contact en regelmatig overleg met de uitvoerder of projectleider. Tot slot behoren ook enkele administratieve werkzaamheden tot je takenpakket

Functie-eisen

  • Afgeronde technische mbo-opleiding 
  • Enkele jaren relevante werkervaring
  • Kennis van actuele montagetechnieken en wet- en regelgeving
  • Overzicht houden op het werk en makkelijk communiceren

Over het bedrijf

Bij deze opdrachtgever worden medewerkers gedreven door kennis. Zij maken kennis door kennis te delen, te ontwikkelen, toe te passen en daar weer van te leren. Zo creëren ze, steeds weer, een innovatieve, gezonde, veilige, comfortabele en toekomstbestendige omgeving waar mensen kunnen werken, reizen en verblijven. Onze opdrachtgever brengt de wereld waarin we wonen, werken en leven in beweging. De A-tot-Z-oplossingen helpen gebouwen optimaal presteren, maken steden slimmer, faciliteren de energietransitie en verduurzamen industriële activiteiten. In het portfolio bestaat een goede balans tussen zowel installatietechnisch (werktuigbouwkunde en elektrotechniek) als bouwkundig, om deze duurzame en gezonde leefomgevingen te ontwikkelen, te realiseren, te beheren en te exploiteren. 

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal tussen € 13,- en € 18,- euro per uur zijn. Daarnaast zijn er uitgebreide studiemogelijkheden.

Wil jij aan de slag als projectmonteur W? Solliciteer dan direct, maar uiterlijk voor 1 mei. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Jordi Smit, account manager Techniek op 06 10 46 39 66.

Deel deze vacature via