Vacature: Administratief medewerker loonbedrijf

  • Salaris Tussen € 2400,- en € 2800,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Westerbork
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor een loonbedrijf zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker. Ben jij die administratieve en flexibele duizendpoot en houdt jij je staande in een hectische omgeving? Laat dan je gegevens achter.

Als financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan administratieve taken binnen het loonbedrijf. Je houdt je bezig met het invoeren en verwerken van gegevens, het opstellen van facturen en offertes, het bijhouden van de urenregistratie van het personeel, social media en het onderhouden van contacten met klanten en leveranciers. Tevens ben je verantwoordelijk voor de mestadministratie. Dit betekent dat je de mestbonnen verwerkt en klaarzet voor de loonwerkers op de vrachtwagen. 

Het werken als administratief medewerker bij een loonbedrijf kan soms hectisch kan zijn. Er kunnen onverwachte situaties ontstaan die snel en efficiënt opgelost moeten worden. Daarom zoeken wij iemand die stressbestendig is en goed kan omgaan met werkdruk. Ook is het belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen verschillende taken en verantwoordelijkheden. Wij zijn op zoek naar een flexibele medewerker. Naast flexibiliteit in jouw werkzaamheden ben je bereid te wachten totdat de loonwerkers terug zijn van het land. Samen neem je de dag even door, ga je een hapje eten en geef je ze de planning mee voor de dag erna.

Functie-eisen

  • Bij voorkeur 2 jaar werkervaring als financieel medewerker
  • Affiniteit met de agrarische sector is een vereiste
  • Kennis van administratieve systemen en programma's
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Over het bedrijf

Het loonbedrijf is gevestigd in Westerbork en heeft een modern en geïnnoveerd machinepark. Ze streven ernaar om kwalitatief hoogstaand werk te leveren en geven deskundig en eerlijk advies. Het loonbedrijf heeft gemiddeld 20 werknemers en een uitgebreide klantenkring. Gezelligheid en een wij gevoel staat binnen dit bedrijf hoog in het vaandel.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende parttime functie met ruimte voor eigen inbreng. Je komt te werken in een hecht team waar een informele werksfeer heerst. Je krijgt de kans om de functie volledig eigen te maken. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 2400,- en € 2800,- per maand. 

Ben jij de financieel administratief medewerker die wij zoeken en ga jij graag aan de slag op een loonbedrijf? Reageer dan snel en wie weet kun je op op korte termijn al starten! Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen en vraag naar Arnold of Lisa via 0593 728 000.

Deel deze vacature via