Vacature: Commercieel medewerker bouwmaterialen

  • Salaris Tussen € 1900,- en € 2800,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Ben jij toe aan een commerciële uitdaging? Ben je startende of toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dan is dit wellicht de functie die bij jou past!

Als commercieel medewerker ben je geen dag met dezelfde dingen bezig. Van het adviseren van klanten tot het uitwerken van offertes jou takenpakket is heel divers.
Met jouw commerciële achtergrond ondersteun je diverse afdelingen binnen het bedrijf en ben je goed in het klantcontact en het vergroten van de klanttevredenheid door de juiste service- en klachtenafhandeling te verrichten.

Functie-eisen

  • Een afgeronde MBO-4 opleiding bij voorkeur commerciële economie of technische richting
  • Je beschikt over een commerciële instelling en goede communicatieve vaardigheden
  • Ervaring met sales en administratie

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf in bouwmaterialen, houtwaren, afbouwproducten, gevelstenen, dakpannen en prefab beton. Ze hebben diverse locaties door heel Noordoost-Nederland en bevoorraden hun klanten op hun magazijnen en of bouwwerken van ruwbouw, afbouw, houtwaren en steenachtige materialen. Hun medewerkers staan aan de basis van het succes en de groei van de organisatie en daarom bieden ze het personeel opleidingen, vrijen en vertrouwen. De nauwe samenwerking tussen de directie en de medewerkers en de platte organisatiestructuur zijn de sleutel tot het succes van dit familiebedrijf! Hierdoor heerst er een fijne werksfeer en kom je te werken in een hecht team.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime dienstverband aan waarbij je eerst een contract krijgt via Abiant en afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij jou een bruto maandsalaris tussen de € 1900,- en € 2900,-. Raak jij enthousiast van deze vacature en zie jij jezelf al aan de slag gaan? Dan zien wij graag voor 3 juni in jouw sollicitatie waarom jij geschikt bent voor deze functie. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via