Vacature: Medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Godlinze
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Een medewerker melkveehouderij met verstand van koeien en een groot hart voor de agrarische sector. Daar zijn wij naar op zoek voor dit melkveebedrijf in de regio Spijk, lees verder voor de volledige vacature!

Koeien voeren, een melkbeurt verzorgen, kalverhokken opstrooien en ligboxen schoonhouden: een aantal van de werkzaamheden die dagelijks terugkeren bij het werken op een melkveebedrijf. Als medewerker melkveehouderij zijn deze werkzaamheden jou niet onbekend, jij weet als geen ander hoe een dag op de boerderij eruit ziet én houdt van de afwisseling in het werk. Doordat je nooit alleen op het bedrijf bent kun je overleggen over zaken die je tegenkomt en sommige werkzaamheden net wat makkelijker uitvoeren, ideaal dus! 

Functie-eisen

  • Enige ervaring in de melkveehouderij
  • Fysiek goed in orde
  • T - rijbewijs

Over het bedrijf

Op het melkveebedrijf in de regio Spijk waar jij aan het werk gaat worden een kleine 300 koeien gemolken. Samen met de vaste medewerker en de eigenaar zorg jij voor het reilen en zeilen op de boerderij.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie als medewerker melkveehouderij met zowel fulltime als parttime mogelijkheden, waarbij de dagen in overleg in te delen zijn. Jouw salaris is conform de cao productiegerichte dierhouderij en ligt afhankelijk van je ervaring tussen de € 11,- en € 14,- per uur. Als je jonger bent dan 21 jaar ontvang je een salaris conform je leeftijd. Ook bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op, net als pensioen! Een ander voordeel van werken via Abiant zijn de overall en werklaarzen die je van ons ontvangt, zo kun je direct aan de slag. 

Stap jij binnenkort de stal van dit melkveebedrijf binnen om aan de slag te gaan? Dan komen we graag met je in contact. Je kunt op deze vacature reageren tot 3 juni. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met het uitzendbureau in Spijk door te bellen naar 0596 592 222. 

Deel deze vacature via