Vacature: Melker Onderdendam

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 9 uur
  • Standplaats Onderdendam
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Een moderne melkstal waar gemak en goed kunnen melken écht voorop staan, dat is waar jij terecht komt als je ervoor kiest om op dit melkveebedrijf te gaan werken. Heb jij wat tijd over en wil je werken met en tussen de koeien?

Op dit moderne melkveebedrijf in Onderdendam hebben ze ruimte voor een ervaren melker die de poule komt versterken. Je neemt de gehele melkbeurt over, vanaf het ophalen van de koeien tot het klaarmaken van de melkstal. Vervolgens melk je de koeien en laat je alles weer schoon achter. Een melkbeurt duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Er is ruimte voor ongeveer drie melkbeurten per week.

Ben je op zoek naar meer werkzaamheden in de melkveehouderij? Dan kunnen wij meerdere bedrijven voor jou combineren, zodat je meer uren per week kunt maken. 

Functie-eisen

Jij past goed op dit bedrijf wanneer jij ervaring hebt met melken en affiniteit hebt met koeien. 

Over het bedrijf

Op het melkveebedrijf in Onderdendam worden ongeveer 150 koeien gemolken in een moderne zij-aan-zij rapid-exit melkstal. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime plek op een modern melkveebedrijf waar koeien op de eerste plaats staan. Jij ontvangt loon conform de cao productiegerichte dierhouderij tussen de  €11,- en €15,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Nog geen 21 jaar? Dan ontvang je loon conform je leeftijd. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op. 

Past het werk tussen de koeien jou? Dan horen we graag van je voor 4 juni, maar het liefst zo snel mogelijk. Heb je nog vragen over de vacature Melker Onderdendam of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via