Vacature: Hovenier

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 37 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Werk jij graag in de tuin en heb jij oog voor detail? In Beilen zijn wij op zoek naar een hovenier voor het onderhouden van tuinen bij voornamelijk particulieren.

Als hovenier onderhoud ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en verzorgen van tuinen bij zowel particulieren als bedrijven. Je werkt zelfstandig of in een team en hebt oog voor detail en kwaliteit. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit zoals snoeien, maaien, bemesten en planten. Zorgt voor een representatieve uitstraling van de tuinen en onderhoud contact met opdrachtgevers en adviseren hun over het onderhoud van hun tuin. 

We zijn op zoek naar een hovenier met een flinke aanpakkersmentaliteit. Je ben hierbij klantgericht en representatief. Je weet wat het vak inhoud en hebt er geen problemen mee om in verschillende weersomstandigheden te werken. 

Functie-eisen

  • afgeronde opleiding Hovenier & Groenverzorging (niveau 3 of 4)
  • meerdere jaren werkervaring
  • ervaring met het bedienen van verschillende machines en gereedschappen
  • rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Beilen en is een jong en dynamisch bedrijf. Het jonge team heeft veel passie en liefde voor het hoveniersvak. Op verzoek van de klant worden de tuinen ontworpen, aangelegd en daarna met vaste regelmaat onderhouden. 

Wat wij bieden

Abiant biedt jou de kans om bij een jong hoveniersbedrijf aan de slag te gaan. Je ontvangt, wanneer je 21 jaar of ouder bent, een salaris tussen de € 13,76 en € 17,- bruto per uur conform cao hoveniersbedrijf. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij op zoek naar een leuke baan als hovenier? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start op korte termijn als hovenier. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'hovenier'? Neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via