Vacature: Leerling elektromonteur hekwerk

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij elke dag met veel plezier naar je werk toe gaan? En wil jij graag een specialist in jouw vakgebied worden? Voor een opdrachtgever in Heerenveen zoeken wij een vlotte leerling die het vak zou willen leren. Als jij van aanpakken weet, lees dan snel verder!

Als leerling elektromonteur houd je je bezig met het onderhouden, repareren en plaatsen van inrijpoort automatiseringssystemen. Het gaat om alle elektronica die je tegen kunt komen bij een poort welke toegang geeft tot een terrein, zowel bij particulieren als bedrijven. In de functie werk je geheel zelfstandig en je weet hoe je oplossingsgericht te werk moet gaan. Naast dat je werkzaamheden verricht als monteur, ondersteun je ook bij het plaatsen van de hekwerken. Meestal ga je samen met een montagemedewerker op pad, maar het zal ook voorkomen dat je zelfstandig op pad gaat. De planning is van te voren bekend zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Functie-eisen

  • elektrotechnische affiniteit
  • VCA-certifitcaat
  • B-rijbewijs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in Heerenveen is een specialist in het plaatsen van diverse hekwerken en poorten. Ze bestaan inmiddels bijna 40 jaar. In hun markt zijn ze ervaren spelers en ze gaan nog iedere dag duidelijk op hun doel af. De klant staat centraal en ze lopen altijd een stapje harder om de klant tevreden te stellen. Hierbij bedienen ze hun klanten zo snel mogelijk en gaan voor een tevredenheidscijfer van 100%. Binnen het bedrijf hangt er een fijne sfeer en het klantenbestand is zeer breed in Noord Nederland. Mede dankzij de elektromonteurs zorgen jullie er iedere dag weer voor tevreden klanten. Omdat je ook regelmatig bij vaste klanten langs gaat wordt je altijd hartelijk ontvangen wat je dag zeer plezierig maakt. Binnen dit enthousiaste bedrijf zijn ze daarom op zoek naar een aanvulling voor het huidige team.

Wat wij bieden

We bieden jou een fulltime functie. Daarnaast heb je de mogelijkheid om per direct te starten. Bij goed bevallen is het een mogelijkheid er om rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst te treden. Daarnaast bieden wij jou een salaris conform de cao Metaal & Techniek dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur zijn.

Begin jij liever vandaag dan morgen? Dat is een goed teken! Twijfel niet en reageer voor 4 juni! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via