Vacature: Bijbaan onkruidbestrijder

  • Salaris Tussen € 9,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Thesinge
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als onkruidbestrijder kom je bij agrarische bedrijven in de wijde omgeving van Ten Boer om ridderzuring te bestrijden op het land. Met de quad en het gewasbeschermingsmiddel ga jij op pad!

Als onkruidbestrijder kom je op verschillende agrarische bedrijven in de wijde omgeving van Ten Boer, jouw nieuwe opdrachtgever heeft namelijk op veel plekken klanten waar ridderzuring bestreden moet worden. Er wordt per week bekeken hoeveel jij kunt werken en hoeveel klanten er bediend moeten worden.  Je gaat veelal zelfstandig op pad, daarom is het belangrijk dat je weet van aanpakken. Ervaring als onkruidbestrijder is niet nodig, ridderzuring bestrijden valt ook te leren! 

Functie-eisen

  • in het bezit van spuitlicentie 1
  • bij voorkeur in het bezit van BE-rijbewijs

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is specialist op het gebied van ridderzuring bestrijden.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie als onkruidbestrijder die je goed kan combineren met bijvoorbeeld een studie of een baan op een agrarisch thuisbedrijf. De uren die je maakt verschillen per week, omdat het werk afhankelijk is van het weer. Jij ontvangt salaris conform de cao open teelten, afhankelijk van je leeftijd en ervaring ligt jouw loon tussen de € 9,- en € 14,- euro per uur. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op. 

Heb jij regelmatig tijd over en vindt je het leuk om bezig te zijn op het land? Dan is dit de perfecte bijbaan voor jou en kun je reageren op deze vacature voor 6 juni. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature bijbaan onkruidbestrijder? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum door te bellen naar 050 319 96 30. 

Deel deze vacature via