Vacature: Laadpaalmonteur

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als laadpaalmonteur verhelp jij storingen aan elektrische laadpalen. Wij zoeken monteurs om samen met collega`s aan de slag te gaan bij diverse projecten in Noord-Nederland. Ben jij iemand die goed zijn energie kwijt kan in het oppakken van meerdere taken tegelijk? Snel en adequaat handelen zit in jouw DNA. 

Jouw werkdag bestaat voornamelijk uit het controleren, aanleggen, onderhouden en repareren van laadpalen. Als laadpaalmonteur ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van alle voorkomende storingen aan de laadinstallaties. Hierbij analyseer je de storing en zorg je ervoor dat het probleem zo snel mogelijk wordt verholpen, door bijvoorbeeld schades te herstellen of installatieonderdelen te vervangen. Soms draai je een wacht- en storingsdienst, zodat je direct klaarstaat voor klanten die hulp nodig hebben. Natuurlijk voer je jouw werkzaamheden uit conform de arbo-voorschriften en daarnaast verwerk je ook de administratieve afhandeling van de melding.

Als jij leergierig bent en flexibel kunt meeveranderen in een dynamische organisatie, dan zoeken wij jou. Professionaliteit en een gedreven, resultaatgerichte instelling worden niet alleen gewaardeerd, maar ook beloond.

Functie-eisen

  • MBO opleiding op 2-3 niveau (elektro) 
  • VCA
  • Rijbewijs B
  • Ervaring als (elektro) monteur

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is dé aannemer voor alle belangrijke infrastructuren in de openbare ruimte. Ze zijn een begrip in de wereld van openbare verlichting, verkeersinstallaties en laadpalen. Ze installeren, onderhouden en adviseren oplossingen die belangrijk zijn voor het functioneren van onze maatschappij! Ze staan bekend om de innovatieve oplossingen, de kwalitatieve werkwijze en het streven naar een hoge klanttevredenheid. De organisatie is in ruim 80 gemeenten actief met 5 vestigingen verdeeld over heel Nederland.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende zelfstandige functie binnen een betrokken team. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en jouw salaris wordt ingeschaald op basis van de Cao Netwerkbedrijven. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring verdien je tussen de € 14,- en € 18,- per uur. Ben jij of ken jij de nieuwe laadpaalmonteur die wij zoeken? Reageer dan nu direct of in ieder geval voor 9 juni 2023. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel dan naar onze Abiant vestiging in Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840. 

Deel deze vacature via