Vacature: Technicus elektronische installaties

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zet jij het licht straks aan? Wij zoeken een monteur voor de openbare verlichting van verschillende dorpen en steden in de regio van Noord-Nederland. Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor het aanleggen, controleren, onderhouden en repareren van de openbare verlichting en laadpalen.Deze werkzaamheden voer je zowel boven- als ondergronds uit. Dus voor af en toe wat graafwerk, stroop jij de mouwen ook op. Zie jij het licht al branden?

Als monteur openbare verlichting vind jij voor elke storing een passende oplossing. Of het nu gaat om het herstellen van schades aan installatieonderdelen of het uitvoeren van metingen aan kabelnetten voor de openbare verlichting, jij draait er je hand niet voor om. Veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel en je werkt altijd conform de regels van VCA. Na afloop van de werkzaamheden verwerk jij alles administratief, zodat de taak volledig afgerond is. Als monteur openbare verlichting ben jij ook flexibel inzetbaar en kan het voorkomen dat je incidenteel wordt ingezet voor wacht- en storingsdiensten.

Kortom, zie jij jezelf als een betrouwbare en vakkundige monteur openbare verlichting die graag de handen uit de mouwen steekt en storingen oplost? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer direct op deze vacature en laat het licht weer schijnen in de steden en dorpen van Noord-Nederland.

Functie-eisen

  • MBO opleiding op 2-3 niveau (elektro) 
  • In bezit van rijbewijs B
  • VCA of bereid deze te behalen via Abiant met een ééndagscursus

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is dé aannemer voor alle belangrijke infrastructuren in de openbare ruimte. Ze zijn een begrip in de wereld van openbare verlichting, verkeersinstallaties en laadpalen. Ze installeren, onderhouden en adviseren oplossingen die belangrijk zijn voor het functioneren van onze maatschappij! Ze staan bekend om de innovatieve oplossingen, de kwalitatieve werkwijze en het streven naar een hoge klanttevredenheid. De organisatie is in ruim 80 gemeenten actief met 5 vestigingen verdeeld over heel Nederland.

Wat wij bieden

Interesse gewekt? Wij bieden jou een uitdagende zelfstandige functie binnen een betrokken team. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en jouw salaris wordt ingeschaald op basis van de Cao Netwerkbedrijven. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring verdien je tussen de €14,- en € 18,- per uur. Ben jij of ken jij de nieuwe Technicus elektronische installaties die wij zoeken? Reageer dan nu direct of in ieder geval voor 9 juni 2023. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel dan naar onze Abiant vestiging in Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840.

Deel deze vacature via