Vacature: Assemblagemedewerker landbouwmachines

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Zoek jij een nieuw baan in een team van enthousiaste medewerkers? Dan hebben wij een gave baan in Joure als assemblagemedewerker landbouwmachines. Ga jij je uitdaging aan?

Als assemblagemedewerker landbouwmachines is geen dag hetzelfde. Er zijn verschillende afdelingen en aan de hand van je ervaring wordt er een passend plekje voor je gezocht. Werkzaamheden waar je aan zou kunnen denken zijn: monteren, afmonteren, voorbereiden van het werk, opruimen en netjes houden van de afdeling, het verrichten van controles en daarnaast check je regelmatig of de voorraden nog op peil zijn. Uiteraard zijn er collega's die je hierin ondersteunen. Kortom een leuke en veelzijdige functie. Het is binnen het bedrijf mogelijk om voor langere tijd aan de slag te gaan met eventueel uitzicht op een vast dienstverband. 

Functie-eisen

  • Technisch inzicht
  • Enthousiast
  • Teamplayer
  • Harde werker

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is erg ambitieus en houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van landbouwmachines. De machines worden ontworpen om het werk in de landbouw makkelijker en efficiënter te maken. Binnen het bedrijf wordt er veel waarde gehecht aan kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets dat de machines wereldwijd worden geëxporteerd. Deze functie is ontstaan vanwege toenemende drukte. Je komt te werken in een jong, snelgroeiend en dynamisch bedrijf voor landbouwmachines.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie waarbij een contract bij onze opdrachtgever tot de mogelijkheden behoort. Je werkt in dagdiensten of 2-ploegen, de werktijden zullen van 07:00-16:00 zijn in dagdienst en van 05:00 - 14:00 en 14:00 - 00:15 in 2-ploegen. Je salaris is conform cao Metaal & Techniek en is afhankelijk van kennis en ervaring.

Wil jij per direct beginnen? Dat is mogelijk! Reageer dan voor 5 juni. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'assemblagemedewerker landbouwmachines'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via