Vacature: CNC-draaier

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wil jij graag aan de slag in de techniek bij een familiebedrijf? Reageer dan snel op deze vacature want wij zijn op zoek naar een CNC-draaier in de omgeving van Beilen. 

Je komt te werken bij een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verkopen van speciale filterpompen. Als CNC-draaier ben je verantwoordelijk voor het programmeren, instellen en bedienen van een CNC-draaibank om metalen of kunststof onderdelen te produceren. Voor deze functie is het belangrijk dat je technische tekeningen kunt lezen. Als CNC-draaier heb je kennis van CNS-programmering en bediening en heb je ervaring met het instellen en bedienen van de CNC-draaibanken. Hierbij voer je kwaliteitscontroles uit en beschik je over probleemoplossend vermogen om snel en effectief te reageren op machinefouten of afwijkingen in de productie.


Functie-eisen

  • Je hebt een technische opleiding VMBO+ / MBO afgerond
  • Je kunt technische tekeningen lezen en begrijpen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in de omgeving Beilen is een prachtig familiebedrijf van de tweede generatie. Ze ontwerpen, produceren en verkopen sinds 1954 duurzame producten. De innovatieve producten worden wereldwijd verkocht voor diverse toepassingen. Onze opdrachtgever kenmerkt zich als een informele en klantgerichte organisatie met korte lijnen. Ze werken met een hecht team van ervaren engineers, productie- en verkoopmedewerkers en er heerst een prettige werksfeer.

Wat wij bieden

Wij bieden jou afwisselend en interessant werk binnen een hecht team. Bij gebleken geschiktheid behoort een contract voor onbepaalde tijd de mogelijkheden. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 12,- en € 17,-. De hoogte van dit uurloon is mede afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en werkervaring. Je wordt betaald conform cao Metaal en techniek. 

Wil jij graag aan de slag als CNC-draaier? Wacht dan niet te lang en reageer direct! Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over de vacature 'CNC-draaier'? Neem contact op met ons uitzendbureau in Beilen en vraag naar Fabian Brinkema. Fabian is te bereiken op 06-27011435 of fbrinkema@abiant.nl

Deel deze vacature via