Vacature: Productiemedewerker mechatronica

  • Salaris Tussen € 1900,- en € 2300,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij de specialist in het assembleren van mechatronica componenten? Solliciteer direct!

De productiemedewerker mechatronica is actief op een aparte afdeling binnen het bedrijf dat zich bezig houdt met het samenbouwen van high-tech modules. Het werk is niet eentonig en er wordt verwacht dat je de verschillende competenties op de afdeling volledig beheerst. Je taken en verantwoordelijkheden zullen onder andere bestaan uit, het uitvoeren van verschillende montage werkzaamheden, het instellen van de wikkelmachine, het wikkelen van spoelen volgens tekening, het ingieten van producten, het meten en controleren van producten alsmede de documenten hiervan, het reinigen van van producten volgens instructies, het verpakken van producten volgens instructies en het monteren en verpakken van producten in de clean room.

Functie-eisen

  • MBO opleiding in de technische / mechatronische richting of VMBO met relevante werkervaring
  • Aantal jaar werkervaring
  • Kwaliteitsbewust
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal 

Over het bedrijf


In de fijnmechanische techniek ontwikkelen, produceren en verkoopt het bedrijf vernieuwende technologische producten die seriematig worden geproduceerd en geassembleerd. Onze klant ondersteunt bij zowel het ontwikkelen van het juiste product als bij het juist ontwikkelen van het product. Zij bedenken en realiseren graag samen met u passende oplossingen voor technologische vraagstukken. Van enkelvoudige componenten tot geassembleerde eindproducten. Daarbij streven ze er naar om een lange termijnrelatie met de klant op te bouwen. Onze opdrachtgever bied ook veel ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Wat wij bieden


Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd, waarbij bij wederzijds goed bevallen, een overname behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk wil je weten wat je gaat verdienen. We hanteren de cao Metaal & Techniek. Je maandsalaris ligt tussen de € 1.950,- en € 2.300,-. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Heb je interesse in de vacature "productiemedewerker mechatronica"? Laat het ons weten voor door voor 2 juni te solliciteren op deze vacature! Mocht je toch nog vragen hebben. De medewerkers van de vestiging Stadskanaal staan je graag te woord. Je kunt ze bereiken op het nummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via