Vacature: Medewerker nabewerking

  • Salaris Tussen € 1900,- en € 2100,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben je zeer nauwkeurig en houd je ervan om met je handen bezig te zijn? Let jij op de details en vind je het leuk om fijnmechanische producten zo nauwkeurig mogelijk af te werken in een hightech omgeving? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Het bedrijf heeft een sterke groeiambitie. Hiervoor is onze opdrachtgever medewerkers nodig die ervan houden om fijnmechanische producten zo nauwkeurig mogelijk af te werken. Aan de hand van aangeleverde productinformatie zorg je ervoor dat het fijnmechanische product zo nauwkeurig mogelijk wordt afgewerkt, de afwerking is bepalend voor het niveau van het eindproduct. Dit doe je met behulp van verschillende instrumenten en handgereedschappen. 

Functie-eisen

  • een prettige collega
  • een teamspeler die graag met collega's ervoor zorgt dat er nauwkeurig werk word geleverd
  • leergierig
  • gemotiveerd

Over het bedrijf

In de fijnmechanische techniek ontwikkelen, produceren en verkoopt het bedrijf vernieuwende technologische producten die seriematig worden geproduceerd en geassembleerd. Onze klant ondersteunt bij zowel het ontwikkelen van het juiste product als bij het juist ontwikkelen van het product. Zij bedenken en realiseren graag samen met u passende oplossingen voor technologische vraagstukken. Van enkelvoudige componenten tot geassembleerde eindproducten. Daarbij streven ze er naar om een lange termijnrelatie met de klant op te bouwen. Onze opdrachtgever bied ook veel ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd, waarbij bij wederzijds goed bevallen, een overname behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk wil je weten wat je gaat verdienen. We hanteren de cao Metaal & Techniek. Je maandsalaris ligt tussen de € 1.900,- en € 2.100,-. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Heb je interesse in de vacature "medewerker nabewerking"? Laat het ons weten voor door voor 2 juni te solliciteren op deze vacature! Mocht je toch nog vragen hebben. De medewerkers van de vestiging Stadskanaal staan je graag te woord. Je kunt ze bereiken op het nummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via