Vacature: Ervaren melker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats MIDDELSTUM
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

s' Ochtends genieten van de opkomende zon terwijl je de melkkoeien naar de melkput brengt, mooier kan niet toch? En bij de avondmelking de dag weer afsluiten in dezelfde melkput, terugkijkend op een mooie dag. Als ervaren melker zie jij hoe mooi het werken tussen de koeien is en hoeveel voldoening jij eruit haalt. Ben jij beschikbaar om meerdere melkingen op te pakken?

Als parttime melker bij dit bedrijf pak jij zowel 's ochtends al 's middags melkbeurten op. Je gaat aan de slag in een 2 x 8 visgraat melkstal. Dit doe je 2 tot 5 dagen per week, de dagen worden in overleg met jou vastgesteld. Het werk op een melkveebedrijf gaat altijd door, daarom wordt van jou enige flexibiliteit verwacht. Doordat je eerder op een melkveebedrijf gewerkt hebt ben jij je bewust van het extra werk wat er naast het melken bij komt kijken. Je pakt taken zoals het opdrijven van koeien en het schoonmaken van de wachtruimtes en melkstallen dus meteen op. Bij dit bedrijf ga jij veelal zelfstandig aan het werk, maar gezien jouw ervaring is dit geen probleem! Het zou fijn zijn als jij om het weekend beschikbaar bent en doordeweeks ook een aantal melkbeurten op kunt pakken. 

De melkbeurten vinden op de volgende tijden plaats:

  • 05:30 - 07:30
  • 16:00 - 18:00 

Functie-eisen

Jij past écht goed op dit bedrijf wanneer jij:

  • zelfstandig kan melken
  • met eigen vervoer naar Bedum-Winsum kan komen

Over het bedrijf

Het melkveebedrijf waar jij aan het werk gaat is gelegen tussen Winsum en Bedum. Je werkt veelal zelfstandig. 

Wat wij bieden

Als melker verdien je tussen de € 11,- en € 16,- bruto per uur, afhankelijk van ervaring. Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je loon conform je leeftijd. Ook ontvang je reiskostenvergoeding en bouw je vakantiegeld, vakantiedagen én pensioen op. 

Heb jij ruimte om een aantal keer per week zelfstandig een koppel koeien te melken en heb jij hier ook plezier in? Reageer dan op deze vacature voor 6 juni. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via