Vacature: Zonnepanelen monteur

  • Salaris Tussen € 2200,- en € 3500,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij niet te bang om op hoogtes te werken en heb je affiniteit met elektrotechniek? Dan is deze vacature misschien iets waar jij naar op zoek bent!

In jouw rol als zonnepanelenmonteur ben jij samen met je collega's verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van zonnestroom systemen. In deze functie is het belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt en technisch onderlegd bent.
Ervaring is niet vereist voor deze functie wel verwachten wij van jou dat je bereid bent om de kleine kneepjes van het vak te leren van je ervaren collega's zodat je samen elke klus met succes kunt afronden.

Functie-eisen

  • Je bent representatief en communicatief vaardig
  • Je hebt geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Wegens aanhoudende groei is onze opdrachtgever op zoek naar nieuwe collega's. Ga jij de uitdaging aan?

Wat wij bieden

We bieden jou een functie als (leerling) zonnepanelen monteur aan waarin je fulltime aan het werk kunt. Jouw salaris is conform de cao techniek en ligt hierbij tussen € 12,- en € 16,- bruto per uur. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen behoort een contract bij de opdrachtgever tot een van de mogelijkheden.

Ben jij de zonnepanelen monteur waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 5 juni. Heb je nog vragen over de vacature 'Zonnepanelenmonteur'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, telefonisch te bereiken op 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via