Vacature: Orderpicker (parttime)

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Vind jij het leuk om orders te picken en ben jij logistiek sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als orderpicker ben jij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend beschikbaar van 07.30 uur tot 12.00 uur. Deze ochtenden ga jij bezig houden met het verzamelen (picken) van de binnen gekomen orders/bestellingen.
Je zorgt ervoor dat de goederen die verstuurd moeten worden naar particulieren op de juiste manier verwerkt worden in het systeem en ingepakt worden. Waarna ze voorzien worden van de juiste verzendstickers zodat ze zorgvuldig gestapeld kunnen worden in de daar voorbestemde containers en op deze manier op tijd bij de klant komt.
Verder houd jij je samen met je collega's bezig met het bijhouden en op orde houden van het magazijn en een schone en nette werkplek.

Functie-eisen

  • Beschikbaar op ma,di,do & vrijdagochtend tussen 07.30 uur en 12.00 uur
  • Goede beheersing van de Nederlandse taak, de orders zijn namelijk allemaal in het Nederlands
  • Je komt je afspraken na en we kunnen op je rekenen

Over het bedrijf

Wegens aanhoudende drukte op dit jong gedreven bedrijf dat een webshop beheerd wordt gezocht naar extra ondersteuning naast de huidige pool van ongeveer 8 collega's.

Wat wij bieden

Wij bieden jou deze fijne parttime uitdaging aan in een jong dynamisch team met een uurloon tussen de € 11,76 en de € 12,50 bruto per uur conform cao.

Ben jij de orderpicker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 5 juni. Heb je nog vragen over de vacature 'orderpicker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, telefonisch te bereiken op 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via