Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een grondwerker voor het aanleggen van kabels en leidingen. Steek jij graag de handen uit de mouwen en werk je graag in de buitenlucht? Reageer dan snel op deze leuke vacature.

Jouw werkzaamheden vinden plaats door geheel Drenthe. Als grondwerker kabels en leidingen ben je verantwoordelijk voor het assisteren van de kraanmachinist bij het graven van sleuven voor kabels en leidingen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het oplossen van eventuele storingen in de kabels en leidingen. Samen met jouw collega, de kraanmachinist, zorg je ervoor dat de projecten binnen de gestelde tijd en budget worden uitgevoerd. Je vindt een veilige werkomgeving en kwaliteit in het werk erg belangrijk. Je bent in staat om fysiek werk te verrichten in de buitenlucht.

Functie-eisen

  • in het bezit van rijbewijs B
  • in het bezit van een VCA certificaat

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever, gevestigd in de directe omgeving van Beilen, wordt voornamelijk gewerkt in de aanleg van kabels en leidingen. Je werkt nauw samen met de kraanmachinist. De werkzaamheden vinden plaats in Drenthe, vooral in de omgeving van Beilen en Emmen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een vaste werkplek met de kans om jezelf te ontwikkelen als grondwerker. De verwachting is dat je lange tijd ingezet gaat worden bij deze opdrachtgever. Je ontvangt een bruto uurloon op basis van de cao Groen, Grond en Infra. De hoogte van dit uurloon ligt, bij 21 jaar en ouder, tussen de € 11,75 en € 15,02 bruto per uur. De hoogte voor het inkomen is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring als grondwerker. 

Beschik jij over enige ervaring als grondwerker of wil je het vak graag leren? Laat dan je reactie achter op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Grondwerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Lisa of Daniëlle.

Deel deze vacature via