Vacature: Commercieel medewerker binnendienst zonnepanelen

  • Salaris €18,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wegens aanhoudende drukte zijn wij ter versterking van ons team jou als commercieel medewerker binnendienst zonnepanelen nodig als ontbrekende schakel in onze ketting!

Jij bent de gedreven, gemotiveerde en proactieve commercieel medewerker die onze opdrachtgever met veel enthousiasme komt versterken in de binnendienst.
Met jouw verkoopvaardigheden geef je de klant een goed gevoel en voorzie jij hen met het juiste advies zodat zij overtuigd zijn om voor jullie bedrijf te kiezen. Omdat het gaat om warme contacten is er al een binding met de klant! Ze kiezen tenslotte niet voor niets om over te gaan tot het aanmaken van een offerte.
Tijdens het gesprek vraag je goed door bij de klant om de persoonlijke behoefte en wensen goed in kaart te brengen zodat jou offerte op maat perfect naar wens is. Om deze offerte op een goed onderbouwde manier uit te brengen krijg je een super fijn software programma tot je beschikking. 

Na de op maat gemaakte offerte en onderbouwde advies en persoonlijke begeleiding krijgt de klant de tijd om erover na te denken. Waarna ze uiteindelijk voor jullie kiezen om het zonnepanelen systeem aan te schaffen en te laten installeren.
Tijdens het verdere traject ben je persoonlijk aanspreekpunt voor de klant en beantwoord je verdere klantvragen tot dat de zonnepanelen installatie is opgeleverd.

Jij beschikt als commercieel medewerker binnendienst zonnepanelen over uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden, je bent klant vriendelijk en resultaatgericht. Daarnaast beschik jij over goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarnaast ben je proactief en flexibel inzetbaar.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je beschikt bij voorkeur kennis over een goede beheersing van de Duitse taal in woord en geschrift
  • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in overleg ook eens in de avonduren te werken of op een zaterdag
  • De voorkeur gaat uit naar een collega met enige technische kennis.


Over het bedrijf

Zonnepanelen leverancier en montagebedrijf.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime of parttime functie aan binnen een groeiend bedrijf met veel vrijheid en mogelijkheden. Je salaris zal conform de cao techniek betaald worden en ligt rond de €18,- bruto per uur, afhankelijk van de kennis en ervaring die jij meebrengt. 

Wil jij binnenkort de commerciële medewerker binnendienst zonnepanelen worden? Heb jij veel zin in deze nieuwe uitdaging? Laat ons dan snel weten dat jij de kandidaat bent die wij zoeken! Solliciteren kan door te reageren voor 5 juni. Wil je eerst nog meer informatie, dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via