Vacature: Fietsmonteur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Heb jij kennis van fietsen en is dit jouw passie? In jouw functie als fietsmonteur krijg jij een breed takenpakket. Zo ga jij klanten adviseren over een passende fiets, onderhoud plegen en repareren. Ben jij de ervaren fietsmonteur die wij zoeken? Lees dan snel verder.

Ligt jouw passie bij fietsen? Dan is dit een passende functie voor jou! Voor een opdrachtgever uit omgeving Bedum zoeken wij een fulltime fietsmonteur. In jouw nieuwe functie als fietsmonteur ga jij onder andere fietsen onderhouden, repareren en advies geven over de fietsen. Tegenwoordig zijn er veel verschillende fietsen van E-bikes tot  kinderfietsen, hiervan verwacht jouw werkgever enige kennis. 

Functie-eisen

Heb jij ervaring als fietsmonteur? Dan is dit een passende functie voor jou. Daarnaast: 

  • heb je een opleiding afgerond richting fietstechnicus
  • ben je klantvriendelijk, sociaal en stressbestendig
  • beschik je over echte aanpakkersmentaliteit 


Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever houdt zich dagelijks bezig met het verkopen, onderhouden en repareren van fietsen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie als fietsmonteur voor een langere tijd. Je loon is conform cao ligt tussen de €10,- en €16,- bruto per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. 

Ga jij binnenkort als fietsmonteur aan de slag? Wacht dan niet te lang en solliciteer voor 9 juni 2023. Heb je nog vragen over de vacature 'fietsmonteur' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30 of mail ons: infobedum@abiant.nl. 


Deel deze vacature via