Vacature: Vakantiewerk groenvoorziening

  • Salaris Tussen € 4,- en € 10,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Vakantiemedewerker in de buitenlucht? Wil je geld verdienen en lekker bezig zijn in de natuur? Lees dan snel verder.

De zomervakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat wij weer op zoek zijn naar scholieren en studenten die vakantiewerk op willen pakken!  Ook deze zomer is er weer volop werk in de groenvoorziening. Daar zul jij je vooral focussen op het openbaar groen. Het schoffelen van perkjes, het snoeien van heggen en het verwijderen van onkruid, allerlei werkzaamheden die we aan jou mee kunnen geven! Ga je op vakantie deze zomer? Dat is geen enkel probleem, we kunnen het werk om jouw vakantie heen plannen. 

Functie-eisen

Dit vakantiewerk past goed bij jou wanneer jij:

  • graag buiten aan het werk bent
  • deze zomer vakantie een aantal weken beschikbaar bent

Over het bedrijf

.ij komt te werken bij een leuk, sociaal bedrijf in de omgeving van Winschoten. Het werk is dan ook vooral in de regio Winschoten. Je gaat op pad met een van de groenvoorzieners en zij geven de nodige begeleiding. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke vakantiebaan waar je lekker buiten bezig bent in het groen. Voor dit werk ontvang je een leeftijdsafhankelijk loon conform de cao hoveniersbedrijven.

Wil jij deze zomervakantie aan het werk? Reageer dan op deze vacature voor 9 juni we komen graag met je in contact om de mogelijkheden met je te bespreken. Is dit niet het vakantiewerk wat je zoekt, maar wil je wel aan het werk? Ook dan kun je reageren, dan kijken we samen wat er mogelijk is. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda, je kunt ons bereiken door te bellen naar 0597 59 11 15 of te appen naar het telefoonnummer 06 13 78 84 28

Deel deze vacature via