Vacature: Timmerman tuinaanleg

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een handige timmerman die het liefst buiten aan de slag gaat en graag met hout werkt? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou als timmerman tuinaanleg!

Als timmerman tuinaanleg is de tuin jouw werkterrein. Samen met je collega werk je dagelijks in de tuinen van verschillende klanten en maak je diverse houtconstructies zoals tuinhuisjes, pergola's, schuttingen en vlonders. Na een kop koffie ga je aan de slag met het vervangen van de oude, versleten schutting voor een mooie nieuwe schutting, of ben je bezig met het bouwen van een tuinhuisje voor een andere klant. En ook volgende week wachten er weer nieuwe projecten op jouw vakmanschap.

Als timmerman tuinaanleg beschik je over een uitstekend timmermansoog en een echte aanpakkersmentaliteit. Ook het lezen van (bouw)tekeningen is voor jou geen enkel probleem. Kortom, als jij handig bent met hout en op zoek bent naar een uitdagende baan in de buitenlucht, dan is dit de baan voor jou! Reageer direct en sla de spijker op zijn kop!

 

Functie-eisen

  • Je bent handig met hout en goed in timmeren. 
  • Gemotiveerd en leergierig om het vak te leren
  • In bezit van rijbewijs B
  • VCA certificaat of bereid deze te behalen via Abiant

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft een team van circa 20 allround vakhoveniers en groenspecialisten. Zij kunnen alles verzorgen wat buitenhuis aangepakt moet worden. Ze werken voor particulieren, bedrijven, gemeente en provincie, het onderwijs en zorginstellingen in Groningen, Drenthe en Friesland. Ze zijn een Groenkeur gecertificeerd bedrijf en hechten waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Het personeel is vakkundig opgeleid, werkt milieubewust en ze zijn er altijd op gefocust om mee te denken met de klant.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke werkplek waar je elke week weer nieuwe dingen mag maken met hout. Daarnaast verdien je een salaris tussen € 12,- en € 15,- bruto per uur en bouw je natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld op. Ben jij de Timmerman Tuinaanleg die wij zoeken of ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Solliciteer dan voor 9 juni 2023. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze vestiging in Groningen te bereiken op het telefoonnummer 050 - 549 2840.

Deel deze vacature via