Vacature: Leerling Hovenier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als leerling hovenier ga jij aan de slag in het onderhoud van tuinen. Jij gaat naar de klanten thuis en zorgt ervoor dat hun tuin er weer piekfijn uitziet. Als jij oog hebt voor detail, graag buiten werkt en het belangrijk vindt dat de klant tevreden is met jouw werk, dan is de functie van leerling hovenier zeker iets voor jou!

Je dag als leerling hovenier bestaat uit het verwijderen en bestrijden van onkruid, het snoeien van bomen, struiken en andere planten, evenals het onderhouden van gazons en vijvers en het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden zoals bladruimen. Jouw nieuwe werkgever controleert de werkzaamheden en besteedt aandacht aan details die anderen misschien over het hoofd zouden zien. Dit biedt je de mogelijkheid om te leren van de besten in het vakgebied, wat verklaart waarom deze werkgever een begrip is in het groen in Groningen.

Als je geïnteresseerd bent in deze uitdaging, raden wij je aan om direct te reageren en jouw interesse kenbaar te maken. Het werken in de buitenlucht kan verfrissend en uitdagend zijn, en het onderhoud van tuinen en groen kan de perfecte baan zijn voor mensen die van de natuur houden en graag met hun handen werken. Veel succes!

Functie-eisen

  • Je hebt een scherp oog voor detail
  • Je bent enthousiast om een vak te leren
  • Je bent in het bezit van een B-rijbewijs

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is erg vakkundig heeft passie voor zijn werk en wil zijn ervaringen graag aan jou overbrengen. Inmiddels werkt hij al 16 jaar zelfstandig en heeft daarom een mooie klantenkring opgebouwd, versterking in het huidige team van twee hoveniers is daarom zeer gewenst. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie als beginnend hovenier, waar je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Full- of parttime werken is bespreekbaar. Een prima salaris gebaseerd op jou leeftijd en ervaring tussen €11,75 en €13,50 bruto per uur. Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Leerling hovenier  onderhoud  solliciteer dan direct, maar uiterlijk voor 9 juni 2023. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze vestiging Abiant Groningen te bereiken op het telefoonnummer 050-549 2840.

Deel deze vacature via