Vacature: Allround onderhoudsmonteur

  • Salaris Tussen € 14,- en € 22,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oude Pekela
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Weet jij alles van machines en installaties in het geautomatiseerde productieproces? Ben jij bekend met het lokaliseren en oplossen van storingen? Dan hebben wij een interessante vacature!

Met twee collega's in de technische dienst werk je in de dagdienst aan een verregaand geautomatiseerd en modern proces. De uitdagingen in je functie liggen richting het uitvoeren van werkzaamheden gericht op het verhelpen van storingen, het optimaliseren van installaties en het doen van onderhoud. Door de aard van het productieproces is er sprake van relatief sterke slijtage, waardoor hier een mooie uitdaging ligt om dit te optimaliseren. Doordat het productieproces sterk geautomatiseerd is, heb je daarnaast ook te maken met meet- en regeltechniek, aangestuurd door PLC's van S5 tot TIA-portal.

Doordat het een relatief klein bedrijf betreft, heb je ruime inspraak in waar het proces geoptimaliseerd kan worden. Je kunt meedenken met de technisch directeur en de eigenaren en geeft productiemedewerkers advies over hoe het proces het beste in te stellen is. Ook ben jij het aanspreekpunt voor buitenfirma's die werkzaamheden komen uitvoeren. Samengevat een afwisselende functie, gericht op zowel Wtb als E met veel ruimte voor inbreng, eigen verantwoordelijkheid in een prettige werkomgeving.

Functie-eisen

  • Een afgeronde Mbo-opleiding richting techniek, bijvoorbeeld mechatronica;
  • Affiniteit met zowel E als Wtb;
  • Bereid mee te draaien in de storingsdienst;
  • Ervaring of opgeleid in elektrisch schakelen.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een familiebedrijf gevestigd in Oude Pekela. Dit bedrijf telt 25 medewerkers, waarbij het onderhoudsteam bestaat uit 3 monteurs en wordt aangestuurd door een technisch directeur die dicht op de techniek staat. De cultuur is typisch voor de regio, nuchter, direct en no-nonsense. Er wordt gewerkt in de dagdienst en de bedrijfscultuur is prettig en plat. Daarnaast zijn er ruime ontwikkelingsmogelijkheden voor jou als monteur die geboden worden. De medewerkers die hier werken, werken hier doorgaans vele jaren met veel plezier door de afwisseling in het werk.

Wat wij bieden

Wil jij een uitdagende baan voor langere tijd als allround onderhoudsmonteur, in een prettige werkomgeving? Reageer dan voor 9 juni. Het uurloon ligt tussen €14,- en €22,- bruto per uur afhankelijk van je kennis en ervaring. Mocht je niet aan alle eisen van de vacature voldoen, dan vragen wij je toch om te reageren. Wij hebben namelijk ook andere interessante vacatures of opleidingsmogelijkheden voor je.

Mocht je nog vragen hebben of wil je graag meer informatie over de vacature 'allround onderhoudsmonteur', neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

 

Deel deze vacature via