Vacature: Medewerker binnendienst

  • Salaris Tussen € 3000,- en € 3500,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in de stad Groningen zijn wij op zoek naar een medewerker met verkooptalent en technische affiniteit. Ben jij communicatief vaardig en een expert in klantcontact?

Wij zoeken een medewerker die verantwoordelijk zal worden voor de uitvoering en afhandeling van projecten in de techniek. Het uitbrengen van offertes, het voorbereiden van projecten en het inkopen van de benodigde onderdelen valt onder jouw takenpakket. Je biedt in jouw rol ondersteuning aan de projectmanager, de werkplaats en andere interne afdelingen. Je bent een echte manusje van alles die er voor kan zorgen dat alles op rolletjes gaat verlopen zowel intern als voor de klant. Je bent een teamspeler die gezamenlijk met collega’s voor het beste resultaat wil gaan en in deze functie zal jouw kennis op het gebied van de mechanische techniek verder worden ontwikkeld. 

Tijdens jouw werkdag ben je bezig met het voorbereiden, begeleiden en plannen van onderhoudswerkzaamheden op locatie en revisiewerkzaamheden in de werkplaats. Voor de klanten maak jij complete offertes en bij akkoord ben jij verantwoordelijk voor het inkopen van de juiste onderdelen en/of benodigde partijen. Je bent een flexibele doch gestructureerde medewerker die de planning strak in de gaten kan houden en ook snel in oplossingen kan denken. Er wordt van jou verwacht dat je nauw kan samenwerken met verschillende afdelingen en lagen binnen de organisatie en goed contact kan onderhouden met de klanten om zo een toegevoegde waarde te kunnen bieden. 

Eigenschappen die bij jou en deze vacature passen zijn: Hands-on mentaliteit, organisatorisch sterk, klantgericht, nauwkeurig en resultaatgericht. 

Functie-eisen

  • Je bent commercieel, hebt affiniteit met techniek en bezit technisch inzicht; 
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Rijbewijs B en de bereidheid tot reizen;

Over het bedrijf

Werken bij jouw nieuwe werkgever betekent werken bij een team van professionals die jouw ambitie en ontwikkeling centraal stellen. Er werken zo`n 45 medewerkers verdeeld over 3 vestigingen. Er is ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei en zij bieden jou alle tools die je nodig hebt om te slagen en je iedere dag te kunnen ontwikkelen als techneut binnen een inspirerende werkomgeving! 

Wat wij bieden

Wij bieden je een baan met veel afwisseling en werkplezier, een zelfstandige functie met verantwoordelijkheden. Je ontvangt een bruto salaris per maand bestaande uit vast basisloon, laptop en telefoon van de zaak. Jouw salaris zal naar ervaring en leeftijd worden ingeschaald tussen de € 2900 en € 3400 bruto per maand. Ben jij de nieuwe medewerker binnendienst die wij zoeken? Reageer dan nu direct of in ieder geval voor 9 juni 2023. Wil je eerst meer weten of heb je nog vragen? Bel dan naar onze vestiging in Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840. 

Deel deze vacature via