Vacature: Keukenmedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij een enthousiaste horeca medewerker en opzoek naar een nieuwe uitdaging? En is de keuken jouw tweede thuis? Dan is de functie als keukenmedewerker wellicht iets voor jou.

Jij gaat aan de slag voor onze opdrachtgever in de omgeving Surhuisterveen. Onze opdrachtgever heeft een lunchroom en snackbar. Jouw takenpakket verschilt dus en is erg divers. Jouw werkzaamheden worden, het klaar maken van eten, ondersteunende activiteiten in de lunchroom, helpen in de snackbar en het schoonhouden van jouw werkplek. Zie jij het al voor je om jezelf in de keuken te zien? Solliciteer dan nu voor de functie als keukenmedewerker.


Functie-eisen

- Parttime/fulltime functie

- Je hebt ervaring in de horeca

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving Drachten. Onze opdrachtgever heeft een lunchroom en snackbar. Het heeft een hecht team met een aantal collega's. Denk jij dat jij dit team kan versterken? Solliciteer dan nu!

Wat wij bieden

Wij bieden je een veelzijdige functie bij een lunchroom en snackbar voor een fulltime of parttime functie. Het bruto uurloon is varieert van €11,75 tot €13,50 en is afhankelijk van jouw leeftijd, de kennis en ervaring die je meebrengt. 

Ben jij de keukenmedewerker die wij zoeken? Solliciteer dan snel! Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40 of stuur een mailtje naar infosurhuisterveen@abiant.nl

Deel deze vacature via