Vacature: Opperman straatmaker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drogeham
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Zonder jou is de straatmaker niets! Jij bent echt een rots in de branding en je zorgt ervoor dat de mensen over een droog wegdek lopen.  

Als opperman straatmaker ben je verantwoordelijk voor het assisteren van de straatmaker bij het aanleggen en herstellen van wegen, straten, pleinen en trottoirs. Je zorgt ervoor dat de straatmaker over alle materialen beschikt die hij nodig heeft om zijn werk uit te voeren. Dit omvat het aanvoeren van zand, stenen, tegels en andere benodigdheden. Samen met de straatmaker verdeel je het materiaal en zorg je dat het op de juiste manier geplaatst wordt.

Functie-eisen

  • Je bent fysiek sterk en in staat om zware materialen te tillen
  • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig om een perfect resultaat af te leveren
  • Je bent oplossingsgericht en denkt proactief mee om eventuele knelpunten voor het werk op te lossen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een allround wegenbouw- en stratenmakers bedrijf in de omgeving van Surhuisterveen. Het bedrijf voert opdrachten uit voor voornamelijk gemeenten, woningbouwverenigingen en particulieren. Onder de medewerkers heerst een goede sfeer.

Wat wij bieden

Je gaat voor 32-40 uren aan het werk. Je uurloon is tussen de 11,75 en 14 euro. Het exacte uurloon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt. Uiteraard word je voorzien van werkkleding en de benodigde PBM’s .

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40 of mail naar infosurhuisterveen@abiant.nl.

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!

Deel deze vacature via