Vacature: Kok

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 2750,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als zelfstandig werkend kok heb jij de verantwoordelijkheid om heerlijke gerechten te bereiden. Dit doe je tijdens partijen en evenementen op bijzondere locaties in het noorden van Nederland.

Wij zoeken een kok met ervaring in het vak die op zoek is naar een nieuwe baan en graag wil werken op bijzondere locaties. Jij beheert de voorraad van de ingrediënten en stuurt het keukenpersoneel aan. Jij brengt creativiteit en enthousiasme in het team en zorgt ervoor dat er heerlijke gerechten uit de keuken komen. Je kan tussen de 30 en 38 uren in de week te werken en deze uren worden in onderling overleg met jou bepaald. Je hoeft niet elk weekend aan het werk en je bent ook de meeste feestdagen vrij. Je krijgt de mogelijkheid voor professionele ontwikkeling en groei en je komt terecht in een gezellig team van gepassioneerde koks. 

Functie-eisen

  • In bezit van rijbewijs B; je werkt op diverse locaties
  • Je bent bij voorkeur per direct beschikbaar, andere startdatum is bespreekbaar
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als zelfstandig werkend kok

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever staat bekend als een gerenommeerde cateraar met een focus op kwaliteit en gastvrijheid. Je werkt samen met gepassioneerde collega's op een prachtig landgoed in hartje Groningen. Vanuit deze unieke locatie kom je te werken op bijzondere evenementen op verschillende locaties in het noorden. Denk aan trouwerijen en bedrijfsfeesten. 

Wat wij bieden

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie op een uniek landgoed en op bijzondere locaties in Noord Nederland. Je ontvangt hierbij een bruto maandsalaris tussen de € 2500,- en € 2750,- op basis van een fulltime dienstverband en ervaring.

Ben jij of ken jij de Kok die wij zoeken? Reageer dan nu direct of in ieder geval voor 9 juni 2023. Vragen? Bel naar onze Abiant vestiging in Groningen op het telefoonnummer 050- 549 2840. 

Deel deze vacature via