Vacature: Lasser MIG/MAG

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij als lasser op zoek naar een nieuwe uitdaging en woon je in de omgeving van Joure? Voor een  technische opdrachtgever in Joure zijn we op zoek naar een lasser die voor onbepaalde tijd het team wil versterken.

Als lasser ga jij aan de hand van een tekening aan de slag en ben jij verantwoordelijk voor het  vervaardigen of samenstellen van halffabricaten en/of eindproducten ten behoeve van de machines die het bedrijf ontwerpt. Het is hierbij belangrijk dat je de werkvoorbereiding zorgvuldig bestudeerd en controleert. Zodra je aan de gang gaat heb je precies in beeld welke stappen je moet doorlopen om een perfect resultaat te behalen. Daarnaast reinig je de gereedschappen en ga je netjes en zorgvuldig om met het gereedschap. Samen met het hechte team houden jullie de boel netjes en up to date.  

Functie-eisen

  • je functioneert op LBO/MBO niveau;
  • lasdiploma, MIG/MAG, bij voorkeur niveau 2;
  • Daarnaast werk je graag in een team.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ambitieus en snelgroeiend bedrijf. Zij willen het werken in de landbouw over de hele wereld verbeteren en vereenvoudigen door het ontwikkelen en produceren van innovatief, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare landbouwmachines. Jaarlijks ontwikkelen ze nieuwe producten welke wereldwijd worden geëxporteerd.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode in dagdiensten. Inschaling is conform de Cao Metaal & Techniek. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 13,- en € 17,-. 

Wil jij per direct beginnen? Dat is mogelijk! Reageer dan voor 11 juni. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Lasser MIG/MAG'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via