Vacature: Junior monteur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als junior monteur ben je bezig met het monteren, repareren en onderhouden van garage- en bedrijfsdeuren. Wil jij jezelf ontwikkelen en meer leren op het gebied van montage? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Als junior monteur ben jij de rechterhand van onze ervaren monteurs in de buitendienst. Jij assisteert hen bij het monteren, repareren en onderhouden van garage- en bedrijfsdeuren bij particuliere en zakelijke klanten in Noord Nederland.

Jouw werkdagen zijn nooit hetzelfde en beginnen met het ophalen van de spullen op locatie in Groningen. Samen met je team ga je vervolgens op pad om deuren te monteren en repareren. Jij bent het aanspreekpunt voor de klant en zorgt ervoor dat ze tevreden zijn met het geleverde werk. Na afloop ruimen jullie samen alles netjes op en rijden jullie terug naar de zaak.

Je hoeftt je geen zorgen te maken over gereedschap of materiaal, want dat regelt jouw nieuwe werkgever allemaal. En dat is nog niet alles: Zij bieden ook interne opleidingen aan zodat jij jezelf kunt ontwikkelen en uiteindelijk zelfstandig op pad kunt gaan. Samenwerken staat bij het bedrijf hoog in het vaandel en het hechte team staat altijd voor elkaar klaar.

Ben jij op zoek naar een functie met veel afwisseling en wil je stappen maken in jouw carrière als monteur? Dan is dit de kans die je niet mag missen!

Functie-eisen

  • In bezit van rijbewijs B
  • Woonachtig in de omgeving van de stad Groningen

Over het bedrijf

Je gaat werken bij een lokaal, no-nonsense bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Jouw nieuwe werkgever heeft een enthousiast team van 32 werknemers werkzaam in Groningen, Friesland en Drenthe. In het team van 19 monteurs ga jij dagelijks mee op pad om de mooiste projecten op te leveren. Al deze monteurs zijn intern opgeleid en in verband met aanhoudende groei zijn zij daarom op zoek naar nieuwe monteurs. 

Wat wij bieden

Van jouw nieuwe werkgever krijg jij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je gaat veel leren en krijgt veel vrijheid en verantwoordelijk om de functie zelf vorm te geven met een prima bruto uurloon tussen de € 11,16 en € 15,-  afhankelijk van jouw werkervaring en o.b.v. van het CAO klein metaal. 

Ben jij of ken jij onze nieuwe Junior  monteur  ? Reageer dan op deze vacature voor 9 juni 2023. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840. Tot snel! 

Deel deze vacature via