Vacature: Hulpmonteur klimaatinstallaties

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste hulpmonteur klimaatinstallaties. Voer jij graag je werkzaamheden uit op verschillende locaties, ben jij technisch onderlegd en wil jij samen met een ervaren monteur op pad?

Samen met een ervaren monteur klimaatinstallaties werk je aan diverse klimaatsystemen op het gebied van water en lucht bij grotere fabrieken en overheidsinstellingen. Je gaat het apparatuur installeren en onderhouden en assisteert bij het uitvoeren van reparaties en het oplossen van storingen. Ook verricht je algemene onderhoudswerkzaamheden aan deze installaties en zorg je dat de klimaatinstallaties goed gereinigd en gedesinfecteerd worden. Hierbij houd je er rekening mee dat opdrachten tijdig worden afgerond. Wij zijn op zoek naar een technische en klantvriendelijke kandidaat die gemotiveerd en oplossingsgericht te werk gaat.

Functie-eisen

  • MBO-diploma richting (installatie)techniek (bij voorkeur)
  • aantoonbaar technisch onderlegd
  • in het bezit van een vca certificaat
  • in het bezit van een rijbewijs B

Over het bedrijf

Je gaat werken bij een bedrijf dat overheden, grote fabrieken en overige bedrijven ondersteunt bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving op het gebied van water en lucht.  Bij veilig water draait het niet alleen om leidingwater, maar ook om het proceswater voor koel- en luchtbehandelingsinstallaties. Gezonde lucht is altijd het gevolg van een optimaal functionerende klimaatinstallatie. Door onderhoud en bescherming, besparen bedrijven en overheden bovendien op hun energieverbruik. Een veilige en gezonde werkomgeving zorgt voor plezier en voor een hogere arbeidsproductiviteit van medewerkers. 

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime baan in een bedrijf dat constant in ontwikkeling is. Bij deze opdrachtgever krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien tot een zelfstandig monteur. Bij goed functioneren behoort overname op termijn ook tot de mogelijkheden. Het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur. Daarnaast ontvang je werkkleding via de opdrachtgever. 

Ga jij de uitdaging aan word je hulpmonteur klimaatinstallaties? Reageer dan op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Hulpmonteur klimaatinstallaties'? Neem dan gerust contact op ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via