Vacature: Buitendienst monteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Ter Apel
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Ben je beschikbaar, of opzoek naar een andere opdrachtgever? Voor onze opdrachtgever zoeken wij een buitendienst monteur! Je houd je bezig met de montage van aluminium en stalen kozijnen, vliesgevels en zetwerk.

Onze opdrachtgever is op zoek naar een monteur in de buitendienst, in deze functie ben jij samen met een collega monteur verantwoordelijk voor het monteren van de kozijnen, vliesgevels en zetwerk, het beglazen en afwerken van kozijnen en vliesgevels, het tijdig bestellen van de benodigde montagematerialen en middelen bij de projectleider en planner, het signaleren van knelpunten, wijzigingen of kansen bij het projectteam en het aan de klant opleveren van de gemonteerde producten. Wij zijn op zoek naar iemand die initiatief toont, goed kan samen werken, en een goede dosis doorzettingsvermogen heeft. Daarnaast streef jij altijd naar kwaliteit en veilig werken. 

Functie-eisen

  • Bij voorkeur een diploma van een bouwkundige of werktuigbouwkundige opleiding
  • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie in de bouw, gevelbouw, of staalbouw
  • VCA
  • Rijbewijs
  • Bouwkundig en technisch inzicht

Over het bedrijf

In het uiterste zuidoostelijke puntje van Groningen, in de plaats Ter Apel vind je de fabriek . Een bedrijf wiens wortels oorspronkelijk in de industrie van de stalen kozijnen lagen, maar wegens de groeiende vraag naar aluminium kozijnen van koers veranderde. Vanaf dat moment besloot het bedrijf dan ook bescheiden de weg in te slaan om een goede naam op te bouwen op het gebied van zowel stalen als aluminium kozijnen. Een logische vervolgstap was het oprichten van plaatbewerking. Dit bleek een goede aanvulling op het leveren en monteren van aluminium en stalen kozijnen.

Wat wij bieden

Wij bieden een goede werksfeer met leuke collega's en een gezellig laagdrempelig familiebedrijf. Je wordt onderdeel van onze goed geoliede machine en helpt ons om deze samen nog efficiënter te laten lopen. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring ligt het bruto uurloon tussen de € 13 en € 18.  Enthousiast geworden? Reageer dan zo snel mogelijk, maar wel voor 12 juni. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Dan kun je ons altijd even bellen. De medewerkers van Abiant Stadskanaal staan je graag te woord. Je kunt ze bereiken op het nummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via