Vacature: Logistiek customer service specialist

  • Salaris Tussen € 3000,- en € 3700,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Wil jij graag een verschil maken voor orgaandonoren en mensen die een nieuw orgaan nodig hebben? Als Logistiek customer service specialist ben jij verantwoordelijk voor het gehele proces van orderafhandeling tot verzending Jouw takenpakket is daarom ook zeer divers. Zo zorg je ervoor dat alle bestellingen op tijd en correct worden afgehandeld en communiceer je proactief met klanten over eventuele vertragingen of problemen. Je beheert de voorraad en voert materiaalcontroles uit om de kwaliteit van de producten te waarborgen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de goederenontvangst en ingangscontrole van materialen. 

Gezien de internationale activiteiten van jouw nieuwe werkgever, is enige kennis van handelsnaleving gewenst. Hierin zal het bedrijf je uiteraard ondersteunen en opleiden. Als onderdeel van een dynamisch en groeiend team werk je samen om de processen binnen het Order to Delivery Process te optimaliseren. Jouw nieuwe werkgever biedt een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarbij je de kans krijgt om bij te dragen aan de missie van het bedrijf. De functie is gevestigd op kantoor in Groningen. Wij kijken uit naar je sollicitatie!. 

Functie-eisen

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. 
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent zeer klantgericht. 
  • Je bent proactief, resultaatgericht en hebt oog voor detail.
  • Bovendien ben je uitstekend in staat om in zowel woord als geschrift te communiceren in het Engels.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever begeeft zich in de medische branche. De producten die zij leveren/ontwikkelen zijn bedoeld voor het proces in de orgaan donatie en transplantatie. Een interessante branche die zeker niet alledaags is en daarom juist uitdagend. Het bedrijf groeit snel, ze zijn innovatief en vooruitstrevend en met name hierdoor is jouw komst om het team te versterken gewenst!

Wat wij bieden

Wij bieden je een afwisselende baan bij een snelgroeiend bedrijf. Je ontvangt een salaris tussen de € 3000 en € 3700 bruto per maand afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Ben jij of ken jij de Logistiek customer service specialist  die wij zoeken? Reageer dan nu direct of in ieder geval voor 9 juni 2023. Vragen of wil je meer weten over deze vacature? Bel dan naar onze Abiant vestiging in Groningen op het telefoonnummer 050 5492840. 

Deel deze vacature via