Vacature: Productieleider

 • Salaris Tussen € 3000,- en € 4000,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Joure
 • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Wordt jij gelukkig van het leiding geven aan mensen en zie jij het als een leuke uitdaging om je team te motiveren? Vindt jij het daarnaast niet erg om zelf ook je handen uit de mouwen te steken en samen te werken naar het eindproduct? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in omgeving Joure zijn wij op zoek naar een ervaren productieleider.  

Vanwege de groei is onze opdrachtgever per direct op zoek naar een ervaren productieleider. Het is jouw doel om het productieproces verder te verbeteren en optimaliseren tijdens het project "van goed, naar beter, naar de beste". Dit doe jij samen met jouw team welke bestaat uit 10 medewerkers. Je zorgt ervoor dat er een duidelijke taakverdeling is en dat de kwaliteit van het werk gewaarborgd word. De productie bestaat uit: handlasserij, lasrobot, assemblage, spuiterij en transport. 

Tijdens jouw werkzaamheden zorg je ervoor dat je jaarplanning wort vertaalt naar een week- en dagplanning. Verder is het jouw verantwoordelijkheid om een optimale personeelsbezetting in de productie te verzorgen. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je plezier heb in je werk en het continue verbeteren van het proces. Dit doe je volgens het Plan-Do-Check-Act principe. 

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde (technische of bedrijfskunde) MBO+ opleiding;
 • Je bent ambitieus en doelgericht;
 • Ervaring als leidinggevende in een productieomgeving is een pre;
 • Je bent pro-actief;
 • Je bent sterk in plannen en organiseren;
 • Je hebt een analytisch vermogen;
 • Je kunt goed je overzicht bewaren.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is erg ambitieus en houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van landbouwmachines. De machines worden ontworpen om het werk in de landbouw makkelijker en efficiënter te maken. Binnen het bedrijf wordt er veel waarde gehecht aan kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets dat de machines wereldwijd worden geëxporteerd. Deze functie is ontstaan vanwege toenemende drukte. Je komt te werken in een jong, snelgroeiend en dynamisch bedrijf voor landbouwmachines.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie in de dagdienst (07:00-16:00 uur) waarbij je direct op contract komt bij de opdrachtgever. Inschaling is conform Cao Metaal & Techniek. Het bruto-maandloon ligt tussen de €2800-€4000 afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Binnen deze functie heb je de vrijheid om je eigen werk grotendeels in te vullen. Je maakt daarna deel uit van een bedrijf dat flink aan het groeien is met gedreven en betrokken collega's. Ook neem je deel aan het talent programma: The junior Circle. Verder heb je recht op 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen.

Wil jij per direct beginnen? Dat is mogelijk! Reageer dan voor 26 mei. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Productieleider'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via